GaGa Animal Care - DELON (kan binnenkort naar NL komen)

€ 525,00
15972sinds 30 mei. '22, 19:56
Deel via
of

Kenmerken

SoortMiddel
GeslachtReu
Type aanbiederParticulier
Aantal hondenEén hond
HerkomstBuitenland
GechiptJa
GeregistreerdJa
Leeftijd15 weken tot 1 jaar
OntwormdJa
StamboomNee
GevaccineerdCDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)

Beschrijving

Naam: Delon 
Geslacht: reu (gecastreerd) 
Geboortedatum: ca. augustus 2021 

Schouderhoogte: ca. 45 cm 
Gewicht: ca. 14 kg 

Verblijfplaats: Delon verblijft nu nog in een gastgezin op Lesbos, maar kan binnenkort naar Nederland komen.  

Delon stond met een touw vastgebonden aan het hek vlakbij de puppypen. Hij was erg mager en hongerig.  

Delon is een erg sociale hond en kan goed met (vreemde) mensen en andere honden overweg. Hij zoekt je graag op, houdt van aandacht en wandelen. Op Lesbos loopt hij perfect mee aan de lijn en snapt hij dat hij zijn behoefte moet doen tijdens de wandeling. Hij blaft niet naar mensen, honden, katten en auto’s en is niet bang aangelegd. Echter is dat geen garantie dat dit ook in het drukkere Nederlandse leven zo zal zijn, dan zal hij best moeten wennen aan alle nieuwe indrukken. Delon is een hond waarmee je een sterke verbinding en band mee kunt krijgen. Met een zachte aanpak is hij goed trainbaar. Hij kan erg enthousiast zijn en springt dan graag tegen je op om je liefdevol aan te kijken en een een knuffel te vragen.

Delon was toen hij in eerste instantie bij ons binnenkwam een beetje wantrouwend, waarschijnlijk door zijn (onbekende) verleden, maar hij herstelde snel. Hij is gericht op eten en hij zal zijn bak voer ook beschermen – gezien waar hij vandaan komt en dat hij honger geleden heeft is dat niet raar. Delon zien we graag bij een energiek en ervaren gezin zonder jonge kinderen. Hij kan erg energiek en enthousiast zijn, maar ook opspringen of op een speelse manier zijn bek gebruiken. Delon heeft veel energie en het is belangrijk dat hij veel beweging krijgt. Delon is een echte houdini en kreeg het in de opvang op Lesbos vaak voor elkaar om over het hek te klimmen – hij vond vast dat het oppervlak van de opvang te klein voor hem was en dat hij te weinig beweging of aandacht kreeg omdat hij dit moest delen met de andere honden. Een (grote) tuin met een hoge omheining is zeker een pré, zodat hij eventueel in de tuin lekker kan dollen en spelen. Een maatje van ongeveer zijn grootte en leeftijd zou erg gezellig zijn voor hem.

Delon heeft een korte staart.

De totale adoptiebijdrage (incl. tuigset en reiskosten) voor een NIET geneutraliseerde hond bedraagt €425,-
De totale adoptiebijdrage (incl. tuigset en reiskosten) voor een WEL geneutraliseerde hond bedraagt €525,-

We hanteren een zorgvuldige adoptieprocedure met uitgebreide telefonische intake en een huisbezoek vooraf. Zowel tijdens de optieperiode als na de definitieve adoptie bieden wij een (intensief) nazorgtraject.

Uit veiligheidsoverwegingen en voor het gemak van onze adoptanten en gastgezinnen, wordt bij adoptie van een hond standaard een complete set goed passend tuig geleverd. Hiervoor betaalt u onze kostprijs van €35, u hoeft zelf dus wat dat betreft niets meer aan te schaffen.

Bij honden rechtstreeks uit het buitenland heeft u een optieperiode van maximaal 2 weken. Na afronding van de adoptieprocedure (intake en huisbezoek) dient een aanbetaling van €100,- te worden voldaan, waarna de hond in afwachting van zijn/haar reis naar Nederland definitief voor u gereserveerd zal worden. De restantbetaling geschiedt pas als u binnen de optieperiode heeft beslist dat de hond bij u blijft.

De aanbetaling ad €100,- is NIET-restitueerbaar! Mocht u voor de komst van de hond of tijdens de optieperiode afzien van adoptie, dan zal de aanbetaling ten goede komen aan onze sterilisatieprojecten op Lesbos. Indien tijdens de optieperiode niet tot adoptie wordt overgegaan, blijft de hond wel voor onbepaalde tijd bij u in opvang totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.

Uiteraard stellen wij hoge eisen aan de gezondheid van de honden die naar Nederland komen: ze voldoen allemaal aan de wettelijke eisen (chip, paspoort, Rabiës-vaccinatie), daarnaast hebben ze ALLE benodigde cocktail-entingen gehad en zijn tevens getest op Ehrlichia, Anaplasma en hartworm. Onze honden die op het moment van reizen zes maanden of ouder zijn, zijn geneutraliseerd en getest op Leishmania (honden jonger op Leishmania testen heeft geen nut vanwege in het bloed aanwezige antistoffen van de moeder).
Bij interesse in één van onze honden kunt u ons een bericht sturen. Wij zullen u daarna doorverwijzen naar het interesseformulier op onze website waar wij een vragenlijst opgesteld hebben om een goed beeld te krijgen van uw situatie. Het is voor ons erg belangrijk dat de honden een goede toekomst krijgen en dat de juiste match wordt gemaakt. Naar aanleiding van het invullen van deze vragenlijst, zal één van onze vrijwilligers contact met u opnemen.

Voor meer informatie over onze stichting en een actueel overzicht van onze voor adoptie beschikbare honden kunt u terecht op onze Facebook-pagina ‘’Honden voor adoptie - GaGa Animal Care’’ en onze website gagaanimalcare PUNT com
Advertentienummer: m1848110681