GaGa Animal Care - SADHU (in een gastgezin in Westmaas ZH)

€ 525,00
151515sinds 9 aug. '22, 15:24
Deel via
of

Kenmerken

SoortMiddel
GeslachtReu
Type aanbiederParticulier
Aantal hondenEén hond
HerkomstBuitenland
GechiptJa
GeregistreerdJa
Leeftijd1 tot 2 jaar
OntwormdJa
StamboomNee
GevaccineerdCDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)

Beschrijving

Naam: Sadhu
Geslacht: reu
Geboortedatum: ca. oktober 2020
Schouderhoogte: ca. 47 cm
Gewicht: ca. 15 kg

Verblijfplaats: Sadhu verblijft bij een gastgezin in Westmaas.

Sadhu werd vorig jaar gevonden in Eresos op Lesbos. Hij was toen ontzettend mager – je kon zijn ribben tellen.

Sadhu is een fantastische hond: aanhankelijk, sociaal, zeer speels en energiek. Een heerlijke hond die ook een gevoelige kant heeft. Sadhu kan prima overweg met andere honden en ook katten zijn geen enkel probleem. Hij is dol op lange (snuffel)wandelingen. Aan de lijn kan hij nog wat enthousiast zijn, maar bij goede begeleiding stabiliseert hij zicht goed. Sadhu is zeer baasgericht en komt het beste uit de verf bij een positieve en duidelijke begeleiding. Hij is erg slim en leergierig en heeft vrij snel door wat je van hem verwacht. Sadhu werkt dan ook graag samen met de baas. Samen speuren of sporten zou een leuke activiteit voor hem zijn. Voor Sadhu zou het prettig zijn als er al een stabiele hond aanwezig is, maar bij voldoende activiteiten buitenshuis is dat geen noodzaak.

Sadhu heeft een wolfsklauw aan zijn linker achterpoot.

De totale adoptiebijdrage (incl. tuigset en reiskosten) voor een NIET geneutraliseerde hond bedraagt €425,-
De totale adoptiebijdrage (incl. tuigset en reiskosten) voor een WEL geneutraliseerde hond bedraagt €525,-

We hanteren een zorgvuldige adoptieprocedure met uitgebreide telefonische intake en een huisbezoek vooraf. Zowel tijdens de optieperiode als na de definitieve adoptie bieden wij een (intensief) nazorgtraject.

Uit veiligheidsoverwegingen en voor het gemak van onze adoptanten en gastgezinnen, wordt bij adoptie van een hond standaard een complete set goed passend tuig geleverd. Hiervoor betaalt u onze kostprijs van €35, u hoeft zelf dus wat dat betreft niets meer aan te schaffen.

Uiteraard stellen wij hoge eisen aan de gezondheid van de honden die naar Nederland komen: ze voldoen allemaal aan de wettelijke eisen (chip, paspoort, Rabiës-vaccinatie), daarnaast hebben ze ALLE benodigde cocktail-entingen gehad en zijn tevens getest op Ehrlichia, Anaplasma en hartworm. Onze honden die op het moment van reizen zes maanden of ouder zijn, zijn geneutraliseerd en getest op Leishmania (honden jonger op Leishmania testen heeft geen nut vanwege in het bloed aanwezige antistoffen van de moeder).
Bij interesse in één van onze honden kunt u ons een bericht sturen. Wij zullen u daarna doorverwijzen naar het interesseformulier op onze website waar wij een vragenlijst opgesteld hebben om een goed beeld te krijgen van uw situatie. Het is voor ons erg belangrijk dat de honden een goede toekomst krijgen en dat de juiste match wordt gemaakt. Naar aanleiding van het invullen van deze vragenlijst, zal één van onze vrijwilligers contact met u opnemen.

Voor meer informatie over onze stichting en een actueel overzicht van onze voor adoptie beschikbare honden kunt u terecht op onze Facebook-pagina ‘’Honden voor adoptie - GaGa Animal Care’’ en onze website gagaanimalcare PUNT com
Advertentienummer: m1872463116