Lucky zoekt een gouden mandje

€ 350,00
20479sinds 22 aug. '22, 19:58
Deel via
of

Kenmerken

SoortMiddel
GeslachtReu
Type aanbiederParticulier
Aantal hondenEén hond
HerkomstBuitenland
GechiptJa
GeregistreerdJa
Leeftijd1 tot 2 jaar
OntwormdJa
StamboomNee
GevaccineerdCDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)

Beschrijving

Geslacht: Reu
Leeftijd: 3 jaar oud
Gewicht: 25kg
Gevacineerd: Ja
Gesteriliseerd: Ja
Chip: Ja
Nekomtrek: 45
Borstomtrek: 70
Ruglengte: 96
Hoogte: 59


Lucky is erg actief. Hij gedraagt zich goed in huis. Gewend aan lopen.


Aanhankelijk, speels, matig gehoorzaam maar beheersbaar. Soms als hij andere honden ontmoet, luistert hij niet goed. Hij heeft geen idee om iemand die aandacht verdient te plezieren of hem op de hielen te zitten, hij kan rustig alleen zijn, niet opdringerig. Lucky is niet arrogant en gehoorzaam genoeg, dus makkelijk te trainen.
Als tiener werd hij aangereden door een auto, waardoor er een trauma aan het bekken ontstond. Er werden operaties uitgevoerd. Na de eerste operatie liep hij praktisch niet. Na de tweede operatie kon ik de veranderingen heel snel zien. Het herstel begon onmiddellijk. En een week later begon Lucky op zijn been te leunen. En nu, naast al het andere, is hij ook nog eens een vrolijke en zeer actieve hond. Hij houdt van rennen, springen en spelen met andere honden.


Nu praktisch niet mank. Ren en springt en kan iedereen kansen geven. In dit geval hangt de poot soms - dit is binnen de toegestane norm. Een maand geleden werd ik onderzocht door een chirurg, ze maakten röntgenfoto's. Volgens het resultaat van het onderzoek is alles normaal. Natuurlijk moet u het soms aan de arts laten zien en een röntgenfoto maken om veranderingen in het eerder geopereerde gebied uit te sluiten, om veranderingen of ontstekingen uit te sluiten. Op dit moment zijn er 2 jaar verstreken sinds de osmometrie van de operatie en alles is in perfecte staat en we hopen dat dit altijd zo zal blijven.
De enige contra-indicatie is vocht. Bij vochtig, regenachtig weer is het beter om lange tijd niet te lopen. 


De 550 euro is de laagste vervoersprijs van Moscow naar Nederland die wij gevonden hebben. De overige kosten zoals vaccinaties, vervoer van Sochi naar Moscow, sterilisaties etc, zijn betaald door de vrijwilligers) Als iemand een lagere prijs wilt, kan dit alleen als er alternatieve manieren van (legaal en veilig) vervoer zijn. Zij willen gewoon een mooi gezin vinden die deze lieverds een kans geven op het leven dat zij verdienen.
Het vervoer wat wij bieden is officieel, legaal en veilig, persoonlijke declaratie op naam van de eigenaar die de hond adopteert, en ook met UBN nummer.
Advertentienummer: m1877134390