GaGa Animal Care - AZIZ (kan binnenkort naar NL komen)

€ 525,00
6653sinds 23 aug. '22, 15:09
Deel via
of

Kenmerken

SoortMiddel
GeslachtReu
Type aanbiederParticulier
Aantal hondenEén hond
HerkomstBuitenland
GechiptJa
GeregistreerdJa
Leeftijd3 tot 5 jaar
OntwormdJa
StamboomNee
GevaccineerdCDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)

Beschrijving

Naam: Aziz
Geslacht: reu (gecastreerd) 
Geboortedatum: ca. juli 2019 

Schouderhoogte: ca. 57 cm 
Gewicht: ca. 18 kg 

Verblijfplaats: Aziz verblijft nu nog in onze opvang op Lesbos, maar kan binnenkort naar Nederland komen.

Aziz heeft een heel lief en onderdanig karakter. Hij is dol op lange wandelingen en gek op water. Aziz zal in de roedel niet vooraan in de rij staan voor je aandacht, maar hij is dol op knuffelen en geeft de voorkeur aan een aai over zijn buik. Aziz is enorm gegroeid sinds hij vorig jaar bij ons in de opvang kwam. Hoewel hij continu kwispelde, was hij nog erg verlegen en onzeker in de roedel. Aziz is geen ontzettend speelse hond en ligt het liefst te relaxen. Hij kan inmiddels erg goed overweg met alle honden in de roedel. Hij is ook vaak te vinden in de buurt van andere honden voor ‘’grooming’’ time.

De totale adoptiebijdrage (incl. tuigset en reiskosten) voor een NIET geneutraliseerde hond bedraagt €425,-
De totale adoptiebijdrage (incl. tuigset en reiskosten) voor een WEL geneutraliseerde hond bedraagt €525,-

We hanteren een zorgvuldige adoptieprocedure met uitgebreide telefonische intake en een huisbezoek vooraf. Zowel tijdens de optieperiode als na de definitieve adoptie bieden wij een (intensief) nazorgtraject.

Uit veiligheidsoverwegingen en voor het gemak van onze adoptanten en gastgezinnen, wordt bij adoptie van een hond standaard een complete set goed passend tuig geleverd. Hiervoor betaalt u onze kostprijs van €35, u hoeft zelf dus wat dat betreft niets meer aan te schaffen.

Bij honden rechtstreeks uit het buitenland heeft u een optieperiode van maximaal 2 weken. Na afronding van de adoptieprocedure (intake en huisbezoek) dient een aanbetaling van €100,- te worden voldaan, waarna de hond in afwachting van zijn/haar reis naar Nederland definitief voor u gereserveerd zal worden. De restantbetaling geschiedt pas als u binnen de optieperiode heeft beslist dat de hond bij u blijft.

De aanbetaling ad €100,- is NIET-restitueerbaar! Mocht u voor de komst van de hond of tijdens de optieperiode afzien van adoptie, dan zal de aanbetaling ten goede komen aan onze sterilisatieprojecten op Lesbos. Indien tijdens de optieperiode niet tot adoptie wordt overgegaan, blijft de hond wel voor onbepaalde tijd bij u in opvang totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.

Uiteraard stellen wij hoge eisen aan de gezondheid van de honden die naar Nederland komen: ze voldoen allemaal aan de wettelijke eisen (chip, paspoort, Rabiës-vaccinatie), daarnaast hebben ze ALLE benodigde cocktail-entingen gehad en zijn tevens getest op Ehrlichia, Anaplasma en hartworm. Onze honden die op het moment van reizen zes maanden of ouder zijn, zijn geneutraliseerd en getest op Leishmania (honden jonger op Leishmania testen heeft geen nut vanwege in het bloed aanwezige antistoffen van de moeder).
Bij interesse in één van onze honden kunt u ons een bericht sturen. Wij zullen u daarna doorverwijzen naar het interesseformulier op onze website waar wij een vragenlijst opgesteld hebben om een goed beeld te krijgen van uw situatie. Het is voor ons erg belangrijk dat de honden een goede toekomst krijgen en dat de juiste match wordt gemaakt. Naar aanleiding van het invullen van deze vragenlijst, zal één van onze vrijwilligers contact met u opnemen.

Voor meer informatie over onze stichting en een actueel overzicht van onze voor adoptie beschikbare honden kunt u terecht op onze Facebook-pagina ‘’Honden voor adoptie - GaGa Animal Care’’ en onze website gagaanimalcare PUNT com
Advertentienummer: m1877408263