Extreme balanskussen 80 cm - hondentraining

€ 129,00
741sinds 11 okt. '21, 12:37
Deel via
of

Beschrijving

Extreme balanskussen, balkussen te gebruiken voor stabiliteitstraining en voor evenwichtsoefeningen

Door zijn doorsnede van 80 cm en 18 cm dikte is dit kussen zeer geschikt voor grote honden. U kunt het balanskussen met minder lucht vullen, hierdoor maakt u de oefeningen zwaarder. De ene zijde is voorzien van senso-noppen, de andere zijde is glad.
Terwijl uw hond werkt om in het midden van het balanskussen te blijven staan, zal uw hond zijn core-spieren gebruiken en versterken. Balanstraining kan honden helpen met hun lichaamsbewustzijn (proprioceptie) en zelfvertrouwen, wanneer ze leren om te gaan met veranderende en onstabiele omgevingen. Regelmatig trainen op het balanskussen is een goede manier om gezonde en sterke gewrichten, kracht, kernspieren en mobiliteit te verbeteren en te onderhouden.
Puppy's kunnen al vroeg beginnen met balanstraining. Het balanskussen kan ook worden gebruikt voor revalidatie, zoals gewichtsbelasting of spierversterking van ledematen.
Onzekere honden: Door met een balanskussen te trainen, train je het zelfvertrouwen van de onzekere hond waardoor deze honden vrijer worden in het dagelijks leven of in de activiteiten die ze spannend vinden.
Let wel: balansoefeningen betekent krachtsport voor honden. Doe dit nooit te lang achter elkaar en bouw dit rustig op. Gebruik het balanskussen uitsluitend als trainingsmateriaal en begeleid uw hond op het kussen. Laat de hond niet alleen met het balanskussen en voorkom daarmee blessures en de mogelijkheid dat hij het materiaal kapot kan maken.

Specificaties
Maximaal gewicht: 200 kg.
Kleur: paars
Inclusief handpomp


Bekijk ook mijn andere advertenties of neem een kijkje op onze website sportenspelvoordieren voor nog veel meer trainingsmaterialen voor honden.
Advertentienummer: m1759674928