2 poezen - 1 jaar

Bieden
1042sinds 6 jun. '22, 09:39
Deel via
of

Kenmerken

GeslachtPoes
Leeftijd0 tot 2 jaar

Beschrijving

2 lieve poezen en ook een beetje ondeugend. Zusjes, die bij moeders op de boerderij zijn geboren op 6 mei 2021 en vervolgens bij mij altijd binnen zijn geweest. Ze zijn gesteriliseerd en gechipt (ze moeten nog wel worden geregistreerd). Mijn appartement is te klein en ik durf ze hier in de drukke stad niet buiten te laten. Ze hebben wel meer ruimte nodig. Ze gaan alleen gezamenlijk naar een nieuw huisje!

Diezwarte (Franky) is aanhankelijk. Ze komt rustig op je schoot zitten wanneer zij wilt. Ze is avontuurlijk en is slim. Ze vindt altijd een manier om te krijgen wat ze wilt.

Diegrijze (Amy) zoekt graag de aandacht. Ze geeft je steeds kopjes en kan niet rustig blijven wanneer je hierop reageert. Zij komt minder op schoot, maar zit graag in je buurt. Ze is meestal wat terughoudender.

Ze zijn en spelen graag samen. Af en toe kunnen ze goed vechten. Ze reageren goed op kinderen en vreemden. Ze zijn zindelijk.

Ik zoek een goed huis voor deze twee dames. Waar ze voldoende ruimte en aandacht krijgen. Je krijgt het volgende mee:
- paspoorten
- een kattenborstel
- Pettadore hydrate compact (slangetje is doorgebeten, moet worden vervangen)
- Pixmy automatische voederbak 4l
- omega pas zelfreinigende kattenbak
- mykotty krabpaal
- district 70 krabmeubel (zwart en wit)
- Nancy’s draagtas

Verder heb ik recent een petlux zelfreinigende kattenbak gekocht (mei 2022). Vanwege de behoorlijke prijs, kan deze tegen een redelijk bedrag worden verkregen indien gewenst.


Bij een fijn nieuw huis, ben ik bereid ze te komen brengen.
Advertentienummer: m1850417655