Bengaal kittens Sneeuw Sepia, Mink, Lynx Fok/show kwaliteit

Op aanvraag
135914sinds 22 sep. '23, 19:29
Deel via
of

Kenmerken

GeslachtMeerdere dieren
Leeftijd0 tot 2 jaar
EigenschappenMet stamboom, Gechipt, Ontwormd, Ingeënt

Beschrijving

Cattery Bengalissimo heeft op het moment verschillende kleuren Sneeuw Bengaal kittens beschikbaar, welke reeds naar hun nieuwe personeel mogen verhuizen (indien er een match is van beiden kanten). De kittens zijn van fok-, show kwaliteit en ze komen uit zeer goede bloedlijnen.

Foto 1 t/m 6: Sneeuw Sepia poesje
Foto 7 t/m 14: Sneeuw Lynx kater
Foto 15 t/m 24: Sneeuw Mink poes

Hiernaast hebben we nog 2 mooie sneeuw mink rosetted poesjes beschikbaar :).

De ouders van de kittens zijn aanwezig en volledig getest: PKDef N/N, Pra-B N/N, HCM en PKD negatief. Verder wordt er regelmatig getest op parasieten.

Wanneer ze verhuizen hebben ze alle vaccinaties gehad, zijn ze gechipt, elke 2 weken ontwormd, en hebben ze een gezondheidsverklaring, een Europees paspoort en natuurlijk een wereldwijd erkende TICA stamboom. Verder worden de kittens verkocht met een contract en bijbehorende garantie. Dit biedt zowel de nieuwe eigenaar als ons de zekerheid dat ze het allerbeste nieuwe huisje krijgen :)

De huisdierprijs is op aanvraag. De prijzen zijn gebaseerd op kleur, bloedlijn, zeldzame eigenschappen, etc.). Voor de fok geldt er een andere verkoopprijs. Verder krijgen de kittens bij vertrek naar hun “forever home” een mooi kittenpakket mee.

Bij interesse kunt u ons altijd berichten/whatsappen. Ook kunt u een kijkje nemen op onze website: bengalissimo. com
Deze is niet volledig up to date, maar u kunt hier wel een indruk krijgen.

Daarnaast bent u van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen. Neem hiervoor even contact met ons op in de avonduren. Telefoonnummer: +31611011093.

Tot ziens!
Cattery Bengalissimo
Advertentienummer: m2025455132
Overige advertenties van van de Laar
Meer van van de Laar