Gezocht verzorger / bijrijder

€ 0,00
Ophalen of Verzenden
76821sinds 28 mar. '24, 17:35
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Gezocht verzorger/ en eventueel bijrijder

Voor D-Sahran (Saar) en Sterre zoek ik iemand die ze extra aandacht wil geven door middel van poetsen , wandelen etc. Het is eventueel mogelijk bij genoeg ervaring en onder begeleiding om te rijden op Saar.

Saar is een 15 jarige merrie van 142,5 hoog. Ze is lief in omgang en maar heeft wel een eigen karakter. Ze heeft in het verleden wedstrijden gelopen tussen de paarden op L2 niveau, helaas niet verder gekomen ivm blessure. Op dit moment is ze grotendeels aan het genieten van der vakantie en af en toe wordt ze bereden.
Sterre is der vriendin van ongeveer 100/110 hoog. Lief in omgang, voorzichtig en wacht liever af dan dat ze zelf iets onderneemt.

Saar en Sterre staan aan huis in De Hoef, er is geen bak aanwezig. Als het land goed is kan hier gereden worden en gelongeerd , wandelen is mogelijk op het harde of in het land.

Ik ben opzoek naar iemand die hun een aantal dagen per week extra aandacht / beweging kan geven. Als er eventueel regelmatig gereden wordt vraag ik een bijdrage.

Lijkt het je iets , stuur dan een berichtje met meer informatie over jezelf en met wat je eventueel nog wilt weten en wie weet tot binnenkort 🙂
Advertentienummer: m2097941804