Gesekste kuikentjes om tam te maken, diverse rassen, ingeënt

Op aanvraag
1082361007sinds 27 jan. '21, 16:58
Deel via
of

Kenmerken

GeslachtVrouwelijk
SoortKip

Beschrijving

Dierenhandel Hoogendoorn in Stolwijk: Dé dierenwinkel waar u uw sierkippen als kuikentjes koopt!

Er zijn weer jonge kuikentjes beschikbaar in Stolwijk:
 • Oprington
 • Brahma
 • Barnevelder kriel
 • Bielefelder kriel
 • Wyandotte kriel

Bel of mail ons gerust om de gewenste kuikentjes voor u apart te houden!Wanneer u kuikentjes bij ons in de winkel koopt bieden wij u het volgende:
 • Passend advies: Wij nemen altijd de tijd voor u. We zullen u daarom ook goed begeleiden in de aanschaf van uw kuikens, denk hierbij alleen al bij het kiezen van het geschikte kippenras. Daarnaast zullen wij u ook alle benodigdheden en voeding uitleggen. Wij weten wat er belangrijk is bij een kuiken van een paar dagen, en dat zullen we u ook gaan uitleggen. Echte kippenspecialisten zullen u daarom in de verkoop begeleiden.
 • Handleiding: Het advies dat wij geven en de uitleg voor het verzorgen van uw kuikentjes krijgt u ook allemaal mee in een handleiding. Hierin kunt u alles nog nalezen, en aan de hand van de kalender bijhouden wat er gedaan moet worden.
 • Compleet aanbod: U kunt bij ons terecht voor alles wat u voor uw kuikens nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan: de kooi voor de kuikens, warmteplaat, groeimix, voer- en waterbakjes, bodembedekking etc.
 • Ingeënt: Al onze kuikentjes worden ingeënt voordat ze verkocht worden. Ze worden geënt tegen Marek.
 • Nazorg: Mocht er ooit iets met de dieren aan de hand zijn, schroom niet om contact met ons op te nemen, ook al heeft u de dieren jaren geleden bij ons aangeschaft! Onze dierverzorgers en dierenarts gaan u dan verder helpen.
 • Extra service: U kunt uw (oude) kippen bij ons achterlaten, hier proberen wij dan weer een nieuw huisje voor te vinden.
 • Toch een haan? Onze kuikens worden gesekst verkocht, dit houdt in dat het geslacht al bekent is (voor 95% zekerheid). U koopt dus hennetjes(vrouwtjes). Mocht u toch een niet gewenst haantje hebben, dan bieden wij u de optie om deze haan te ruilen tegen een hennetje. In dit geval kunt u daar contact over opnemen met ons, dan lossen wij dit met u op.
 • Veel soorten rassen: Wij bieden u diverse kippenrassen. Echter heeft elk ras weer zijn eigen karakter en eigenschappen. Daar vertellen we u graag meer over in Stolwijk. We zullen u dan adviseren welke kip het beste bij u past.


Neem altijd voordat u onze kant op komt contact met ons op, zo kunnen wij de kuikens vrijblijvend voor u reserveren. Dit voorkomt teleurstelling.
Mocht het gewenste kippenras niet bij de bovenstaande rassen staan? Dan kunnen wij u waarschijnlijk wel verder helpen met kippen die al naar buiten mogen(vaak vanaf 12 weken oud). Neem hiervoor ook contact met ons op.

Vorige seizoenen hebben wij al veel kuikentjes verkocht. Het leuke is dat de kippen later super tam zijn, dit horen we van klanten terug. Met de uitgebreide uitleg over de rassen en verzorging zijn onze klanten blij. Ook de mogelijkheid tot verdere vragen stellen als de dieren gekocht zijn wordt enorm gewaardeerd!

Met vriendelijke groeten,
''Het Hoogendoorn team''
Benedenkerkseweg 107
2821 LB Stolwijk (onder Gouda)
Tel: 0182-342859

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 10.00 uur –17.30 uur
Zaterdag: 8.00 uur – 17.00 uur

Voor meer informatie over het houden en verzorgen van sierkippen, uitleg over de rassen kunt u alvast op de website kijken.
Advertentienummer: a1370275883