Broedeieren Ayam Cemani (Ras zuiver)

Gereserveerd
11627sinds 10 jan. '22, 12:29
Deel via
of

Kenmerken

SoortKip
GeslachtMeerdere dieren

Beschrijving

Te koop: broedeieren van de raszuivere Ayam Cemani. De dieren komen zowel uit België als Duitsland bij erkende fokkers vandaan. (grote bestellingen behoren tot de mogelijkheid) "Kwaliteit is een feit" Zie mijn ervaringen! Deze kippen zijn pikzwart.(zelfs hun tong)  Behalve de eitjes die ze leggen zijn creme kleurig en hun bloed is rood van kleur. (ik geef even deze toelichting omdat deze vraag vaak wordt gesteld) De Ayam Cemani is een indrukwekkend,meest unieke en sterk ras. Tevens hebben de Ayam Cemani kippen in de loop der jaren enkele interessante bijnamen verzameld, waaronder de Goth chicken en de Lamborghini van het gevogelte! Het voordeel van eitjes uitbroeden is, dat U de kuikentjes zelf handtam kunt maken! Uw zending wordt verzorgd door Post nl. Het verzenden en de verpakkingskosten bedragen 10 euro. Dit is van toepassing op een bestelling tot 10 kg. Ook grote bestellingen behoren tot de mogelijkheid tot maximaal 23 kg! U mag de eitjes vanzelfsprekend ook op komen halen na telefonisch overleg. 
De bevruchting is goed, ondanks de weersomstandigheden( 70 a 75%) Echter in het voorjaar en in de zomer ligt deze percentage iets hoger. Dit wordt nauwlettend in de gaten gehouden! De eitjes kosten slechts 1 euro per stuk! U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen op de Farm! Graag wel even een belletje van te voren, zodat ik ruimschoots de tijd voor U vrij kan maken!

Uw eieren worden keurig netjes met de uiterste zorg ingepakt. Een eigen gemaakt  presentje wordt bij Uw bestelling gevoegd als blijk van waardering en het gestelde vertrouwen!
Orpingtonfarm Nel de Boer H. Westerstraat 23; 9665AL
Oude Pekela.
tel: 06-57570322 (ook in het weekend sta ik U graag te woord) Mijn nieuwe website is inmiddels actief..... Veel kijkplezier!
Advertentienummer: m1795480236