Broedeieren Ayam Cemani( raszuiver) Slechts €1,25 per stuk

€ 1,25
295856sinds 10 jan. '22, 12:29
Deel via
of

Kenmerken

SoortKip

Beschrijving

Te koop: broedeieren van de raszuivere Ayam Cemani. Er zijn 20 hennen aanwezig en 4 onverwante hanen. De dieren komen bij een erkend Ayam Cemani fokker vandaan uit België. (grote bestellingen behoren tot de mogelijkheid) "Kwaliteit is een feit" Zie mijn ervaringen! Deze kippen zijn pikzwart.(zelfs hun tong)  Behalve de eitjes die ze leggen zijn creme kleurig en hun bloed is rood van kleur. (ik geef even deze toelichting omdat deze vraag vaak wordt gesteld) De Ayam Cemani is een indrukwekkend en sterk ras. Het voordeel van eitjes uitbroeden is, dat U de kuikentjes zelf handtam kunt maken!
De zendingen gaan over de gehele wereld en worden verzorgd door Postnl en UPS. U mag de eitjes vanzelfsprekend ook op komen halen na telefonisch overleg.
 De bevruchting is op dit moment tussen de 80a 90% Dit wordt nauwlettend in de gaten gehouden! De eitjes kosten slechts 1,25 per stuk. Er zijn tevens jonge kuikens beschikbaar van dit bijzondere ras en U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Graag wel even een belletje van te voren, zodat ik ruimschoots de tijd voor U vrij kan maken!

Uw eieren worden keurig netjes met de uiterste zorg ingepakt.( Een leuk presentje wordt bij Uw bestelling gevoegd als blijk van waardering en het gestelde vertrouwen).
Orpingtonfarm Nel de Boer H. Westerstraat 23; 9665AL
Oude Pekela.
tel: 06-57570322 (ook in het weekend sta ik U graag te woord)
Advertentienummer: m1795480236