Terrarium 30 x 30 x 47

Bieden
Ophalen of Verzenden
35627sinds 18 apr. '24, 10:41
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypeTerrarium of Paludarium

Beschrijving

Terrarium 30x30x47. We hebben het terrarium gekocht bij Avonturia de Vogelkelder in Den Haag.We hadden er wandelende takken in. Graag bieden naar waarde

Met de voorruitverluchting zorg je voor een optimale luchtcirculatie in het terrarium. De dubbele deuren aan de voorkant maken voeding en onderhoud eenvoudig, terwijl een speciaal ontworpen sluitmechanisme ontsnapping voorkomt. Het afdekscherm kan volledig worden verwijderd, waardoor het inrichten en onderhoud een fluitje van een cent is.

Aan beide zijden van het draadrooster zijn vijf afsluitbare openingen voor draden en leidingen geplaatst, waardoor je gemakkelijk apparatuur zoals Heat Wave Rocks, Waterfalls, sensoren en meer kunt aansluiten. Dankzij de uitsparing in de achterwand kun je de draden en leidingen netjes wegwerken.

De waterdichte bodem zorgt ervoor dat je een waterpartij kunt creëren voor amfibieën of een dikke bodembedekking kunt aanbrengen voor gravende reptielen. Het verhoogde bodemkader biedt ruimte voor het plaatsen van een substraatverwarmer, waardoor je een deel van het grondoppervlak kunt verwarmen.

Het Exo Terra Glass Terrarium heeft een extra hoge voorruit, wat ideaal is voor een dikke bodembedekking, een watergedeelte of het creëren van een Exo Terra Reptile Den. Daarnaast is de natuurlijke achterwand perfect geïntegreerd met andere Exo Terra decoratiematerialen, zoals Water Dishes, Waterfalls, Heat Wave Rocks, enzovoort, en biedt het extra klimmogelijkheden voor je reptielen.
Advertentienummer: m2105502528
Overige advertenties van mammavan3
Meer van mammavan3