Valkparkiet Pop vermist 3 maanden oud

Zie omschrijving
3142sinds 22 sep. '23, 14:35
Deel via
of

Kenmerken

SoortVogel

Beschrijving

Onze lieve Maisie is op 18-09 weggevlogen in Gennep. Het heeft die dag heel hard gewaaid, en de dagen erna ook. Ze is niet meer terug gekomen maar we verwachten dat ze ergens bij iemand in de tuin is geland of is gaan schuilen voor de regen.

Maisie is een vrouwtje van drie maanden oud. Ze is tam en vreselijk geliefd. We missen haar heel erg. Helaas heeft ze geen ring.

Ze is wildkleur, dat betekend dat ze grijs is met wit. Ze heeft streepjes op haar rug en ken merkelijk van een pop heeft ze geen fel geel gezichtje maar geel met grijs gemengd. Net als haar kuif. En oranje/rode wangetjes.

Maisie kent recal, dus zodra je je hand als een pistool voor houdt en roept “Maisie kom!” Zal ze op je vinger landen. Je kan haar ook lokken met trosgierst. Alsjeblieft als iemand haar heeft gezien… ze hoort hier thuis.

Maisie is tevens aangemeld bij Amivedi, dieren ambulance Nijmegen en staat op Facebook. Ook in de straten hangen flyers. Ze is weg gevlogen uit de van Loonstraat richting de Kellerberg. Vervolgens is er een valkparkiet gehoord op de Logterheuvel en daarna op de Burgermeester Gillisenweg richting het honden veldje.
Ik vermoed dat ze ondertussen het Heijderbos heeft bereikt.

Ik hoor het graag als iemand meer weet.
Groetjes Cindy
Advertentienummer: m2025335172