Rollz Motion 2 - Rolstoel en Rollator in één | Demo-Model

Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
2848sinds 17 nov. '21, 13:00
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
EigenschappenLichtgewicht, Opvouwbaar

Beschrijving

Nieuw binnen bij Zorgbroeder uit Surhuisterveen deze demo-model lichtgewicht rollator/rolstoel Rollz Motion 2 - Rolstoel en Rollator in één. In de mooie MATZWARTE kleurencombinatie


Combinatie van rollator en rolstoel
De Rollz Motion 2 is zowel als rollator en als rolstoel te gebruiken. Wanneer u deze als rollator gebruikt en na een stuk gelopen te hebben even wilt uitrusten, kunt u deze makkelijk ombouwen tot een rolstoel. Dit doet u door de rugleuning uit te trekken, de voetsteunen te plaatsen en de handgrepen om te draaien. Binnen 1 minuut is de Rollz Motion 2 omgebouwd van rollator naar rolstoel.


Nieuwprijs van deze rollator is € 899,- onze Zorgbroeder prijs is extreem laag namelijk € 499. Inclusief eventuele verzendkosten.


Betreft hier een demo-model Rollz Motion 2 - Rolstoel en Rollator in één. (betreft het standaard model)


Showroom

Bij ons kantoor hebben wij een showroom waar een groot assortiment lichtgewicht rollators, rolstoelen, scootmobielen, sta-op stoelen, traplift en overige zorghulpmiddelen staan uitgestald. In onze showroom kunt u de producten uitvoerig testen onder het genot van een kopje koffie. Uiteraard is het ook geen probleem om buiten een rondje te lopen met de producten. Op deze manier kunt u de producten zo goed mogelijk proberen en kijken welk product het meest geschikt is voor u.

Wij beschikken over een eigen parkeerplek voor de deur waar u gratis kunt parkeren.


Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om altijd op voorhand even contact met ons op te nemen. Het kan zijn dat het product van uw keuze niet op voorraad is. In onze showroom is het mogelijk om te pinnen.


Het adres van onze showroom is: Zoom 19, 9231DX in Surhuisterveen.

Openingstijden:

Woensdag: 13:00 uur - 17:00 uur (uitsluitend op afspraak)
Vrijdag: 10:00 uur - 17:00 uur (uitsluitend op afspraak)
Zaterdag: 10:00 uur - 15:00 uur (uitsluitend op afspraak)

's Avonds en overige dagen uitsluitend op afspraak. Tel: 06 30 14 29 07.
Advertentienummer: m1774370462