Vicair Active O2 rolstoelkussen

€ 499,95
Verzenden
420sinds 31 aug. '21, 08:26
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

De Vicair Active O2 combineert ergonomisch voorgevormd schuim met de Vicair SmartCells. De vier achterste compartimenten bieden hoogwaardige huidbescherming en comforten ontlasten het zitbotten-staartbeengebied. Het schuim aan de voorzijde vergemakkelijkt transfers. Daarnaast geeft het een groot gevoel van stabiliteiten beter wegcontact. Het schuim wordt beschermd door een makkelijk te reinigenvloeistofbestendige liner. De rest van het kussen is 100% machinewasbaar en ademend, voor optimale hygiëne en perfecte temperatuur- en vochtregulatie. DeActive O2 heeft een gemakkelijk opbergvakje voor kostbare bezittingen (sleutels,mobiel etc.). Kortom: alles dat je nodig hebt om je actieve leefstijl te kunnenbehouden!
Het Vicair Active O2 rolstoelkussen helpt bij het voorkomen van decubitus. Daarnaast ishet ook een hoogwaardige toevoeging aan een decubitus behandelplan (graad I-IV).

Te gebruiken bij
Ruggenmergletsel
Actieve gebruikers met een hoge transferfrequentie
Paraplegie
Multiple Sclerosis (MS)
Technischespecificaties
Beschikbare hoogte 6 en 9 cm
Gemiddeld gewicht 700 gram
Max. gebruikersgewicht 200 kg
Klaar voor gebruik Ja
Standaard maten 145
Machinewasbaar Ja. Max. 60°C (zonder foam)
Droogtijd Aan de lucht drogen 5 tot 6 uur
Latex vrij Ja
Garantie 24 maanden op de binnenhoes | Lifetime Warranty op de SmartCells
Cover Niet van toepassing

Machinewasbaarrolstoelkussen
Vanuit hygiënisch perspectief is het belangrijk dat een rolstoelkussen gewassen kan worden. Het Vicair Active O2 rolstoelkussen kan bijna volledig in de wasmachine. U hoeft alleen de foam inleg te verwijderen. De Vicair SmartCells in het kussen kunnen blijven zitten en u kunt het rolstoelkussen wassen op 60 graden.

100% ademend en luchtdoorlatend
Dankzij de open structuur zijn de Vicair O2 kussens 100% ademend en luchtdoorlatend. Met als gevolg een betere temperatuur-en vochtregulatie én een groter zitcomfort. Nog een voordeel van deze openstructuur is dat er minder schuif- en wrijfkrachten optreden, en dus minderweefselvervorming. Dit verkleint het risico op decubitus.

Boxing Effect voor maximale stabiliteit en optimaal zitcomfort
Doordat de rits van een Vicair O2 rolstoelkussen halverwege en volledig rondom gestikt is, biedt deze een verbetert zitcomfort. Het hierdoor ontstane Boxing Effect zorgt voor nog meer ondersteuning, omdat het kussen zijn volume beter behoudt. Voor therapeuten is het tevens gemakkelijker om de hoeveelheid SmartCells (indien noodzakelijk) aan te passen terwijl de gebruiker op het kussen zit.


Bij een bestelling boven de 100 euro, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht
Advertentienummer: m1744665050