Kersenpitkussen bovenlichaam (nek, schouders, rug) Nieuw

€ 19,95
Verzenden
Verzenden voor € 6,95
6418sinds 6 nov. '18, 11:01
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Kersenpitten hebben de unieke eigenschap dat warmte gedurende lange tijd wordt vastgehouden. Ons kersenpitten kussen is snel en eenvoudig op te warmen in de magnetron waardoor u snel een warmtebron voor op de bank of in bed beschikbaar heeft. De hoes van het kersenpittenkussen is van 100% katoen, de vulling zijn enkel kersenpitten.


Het kersenpittenkussen voor het bovenlichaam is zo gevormd dat het uw nek, schouders en boven borst bedekt en u zo een optimale verwarming van het bovenlichaam hebt. Lijd geen kou meer met dit fijne en praktische kersenpittenkussen.


Dit kersenpitkussen kan gebruikt worden in bed tijdens koude winteravonden, bij spier- of buikpijn, bij rug- of nekklachten. Ook kan het kussen goed als koudebron dienen, leg het kussentje dan in de vriezer of in de koelkast.


- Afmetingen: 40 x 28 cm

- Materiaal: hoes van 100% katoen en vulling van kersenpitten


Zeer snel geleverd en gemakkelijk te bestellen via onze website. Prijs: €19,95

Bij een orderbedrag vanaf €49,95 is de verzending gratis.


Wilt u meer informatie of wilt u dit kersenpitkussen bestellen? Klik dan op de link in deze advertentie.


Scholten Hulpmiddelen is de specialist in rolstoelen en rollators. U kunt bij ons ook terecht voor badkamer/toilet hulpmiddelen, andere hulpmiddelen voor in huis en slaapkamer. Wij geven standaard 1 jaar garantie op al onze producten.

Voor vragen zijn wij bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op 0485 800814. Mail beantwoorden we altijd binnen 2 werkdagen: info@scholten-hulpmiddelen.nl


Advertentienummer: a1258139128