Lege EHBO-koffer B/ Lege BHV-koffer

€ 28,59
Verzenden
€ 4,95
71214sinds 22 mar. '20, 00:02
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Deze Lege EHBO-koffer B is geschikt voor iedereen die zelf de inhoud van de EHBO-koffer wilt samenstellen of die hun huidige EHBO-koffer willen vervangen. Afmetingen: 32 cm x 22 cm x 13 cm.

Handig om te weten: onze EHBO-koffer B en BHV-koffer hebben dezelfde afmetingen. Ze zijn ook allebei verkrijgbaar inclusief vulling: EHBO-koffer B met vulling en BHV-koffer met vulling.

Overzicht formaten lege EHBO-koffers

Wij hebben de volgende maten lege EHBO-koffers:

  • Lege EHBO-koffer A - 44,5 cm x 32 cm x 15 cm (grootste met twee afgesloten compartimenten)
  • Lege EHBO-koffer B / BHV - 32 cm x 22 cm x 13 cm (twee afgesloten compartimenten)
  • Lege EHBO-koffer C - 39 cm x 25 cm x 14 cm (één groot compartiment)
  • Lege EHBO-koffer D - 26 cm x 17 cm x 8 cm (klein, wit)
  • Lege EHBO-koffer E - 26 cm x 17 cm x 8 cm (klein, oranje met handvat)
Waarom een lege EHBO-koffer B bestellen?

Als u in een bepaalde branche werkt, wilt u misschien verbanddoos kopen waarvan u zelf de inhoud wilt samen stellen. Of misschien heeft u al uw verbanddoos inhoud maar wilt u een nieuwe, praktische EHBO-koffer. Voor beide gevallen hebben wij een oplossing: wij verkopen namelijk losse EHBO-koffers.

Eigenschappen

Onze lege EHBO-koffer B wordt (net zoals al onze andere koffers) geleverd inclusief wandhouder waarmee de koffer gemakkelijk kan worden opgehangen. In onze verbanddoos B kunt u de meest voorkomende verbandmiddelen kwijt. Doordat de koffer vergrendeld is, is het niet mogelijk om hem verder dan 180% open te klappen.

De koffer kan aan de muur blijven hangen als hij geopend wordt, de afgedekte compartimenten zorgen er dan voor dat de inhoud keurig op zijn plek blijft zitten. Twee doorzichtige platen zorgen ervoor dat de inhoud er niet uit valt. Door de verschillende compartimenten kunt u de koffer overzichtelijk indelen.

Lege EHBO-koffer B kopen

Bestel nu deze Lege EHBO-koffer B op EHBO-koffer.nl! Bestellen en betalen kan snel en eenvoudig via onze webshop. Bedrijven en verenigingen kunnen altijd per factuur betalen. Voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag in huis.Bij EHBO-koffer.nl kunt u terecht voor u gehele EHBO-voorziening. In onze webshop kunt u alle producten vinden die u (en uw bedrijf) nodig hebben. Vragen? Neem contact op, ook voor offertes!
Advertentienummer: a1327757287
Overige advertenties van (TIP!) EHBO-koffer.nl
Meer van (TIP!) EHBO-koffer.nl
Bekijk alle