Pedaaltrainer / Fietstrainer met digitaal display

€ 34,95
Ophalen of Verzenden
€ 6,95
13611sinds 7 mei. '21, 11:32
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

BeschrijvingSnelle levering! Met deze pedaaltrainer kunt u zittend in beweging blijven. Ideaal voor oudere mensen, mensen die moeilijk kunnen staan en mensen die de hele dag op kantoor zitten. Door 20 minuten per dag te bewegen leeft u gezonder en word u op een fijnere manier ouder. Een pedaaltrainer is hiervoor een ideale oplossing. U kunt met een pedaaltrainer namelijk zittend actief blijven. U kunt oefeningen doen terwijl u op een stoel of bank zit.

Naast uw benen trainen kunt u met de pedaaltrainer ook uw armen trainen. Wanneer u de pedaaltrainer op tafel zet kunt u uw armen trainen. Door aan de knop te draaien kunt u de bewegingen zwaarder of lichter maken. Het digitale display laat 3 dingen zien: aantal omwentelingen, de verbrande calorieën en de tijd hoelang u bezig bent.


Voordelen

  • Inklapbaar en dus makkelijk op te bergen
  • Weerstand gemakkelijk te verstellen met een draaiknop
  • Anti-slip pedalen met comfortbanden
  • Ideaal voor revalideren en fitness in huis
  • Helpt bij het sterker maken van uw been en arm spieren
  • Minimale montage vereist

Op werkdagen voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden. Prijs: €34,95
Wilt u het product liever afhalen? Dit is mogelijk op afspraak, neem altijd eerst contact met ons op.

Wilt u meer informatie over de pedaaltrainer of wilt u de pedaaltrainer bestellen? Klik dan op de link in deze advertentie.

ScholtenHulpmiddelenis de specialist in rolstoelen en rollators. U kunt bij ons ook terecht voor badkamer/toilet hulpmiddelen en incontinentie-materiaal. Wij geven standaard 1 jaar garantie op al onze producten.

Voor vragen zijn wij bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op 0485 800814. U kunt ons ook bereiken via de mail op: info@scholten-hulpmiddelen.nl
Advertentienummer: a1382434175