Bordrand universeel

€ 4,50
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 6,95
1362sinds 7 mei. '21, 12:01
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Snelle levering! Een bordrand is een hulpmiddel welke gebruikt wordt wanneer het eten van een bord lastig is door bijvoorbeeld een verminderde handfunctie of het maken van ongecontroleerde bewegingen. De bordrand wordt op het bord geklikt en hierdoor ontstaat een verhoogde rand. De verhoogde rand geeft de mogelijkheid om het eten gemakkelijker op een lepel of vork te schuiven.


Hoe werkt een bordrand?

Heel gemakkelijk, u schuift de bordrand over het bord met de 3 clipjes welke op de bordrand zitten. De bordranden van Scholten Hulpmiddelen passen over borden met een diameter tussen de 20 en 30 centimeter. De bordranden zijn geschikt voor de magnetron en kunnen in de vaatwasser tot 70 graden. De bordrand met de felle rode kleur werkt bevorderend voor patiënten met Alzheimer. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen met Alzheimer 25% meer voedsel tot zich nemen en 84% meer drinken bij het gebruik van tafelgerei met de opvallende kleur rood.


Specificaties

  • Kleur: Rood of wit
  • Maat: Geschikt voor borden met een diameter van 200 tot 300 MM
  • Hoogte: 3,5 cm
  • Gewicht: 30 gram
  • Geschikt voor de magnetron
  • Geschikt voor de vaatwasser tot 70 graden

Op werkdagen voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden. Prijs: €4,50
Wilt u het product liever afhalen? Dit is mogelijk op afspraak, neem altijd eerst contact met ons op.

Wilt u meer informatie over de bordrand of wilt u de bordrand bestellen? Klik dan op de link in deze advertentie.

ScholtenHulpmiddelen is de specialist in rolstoelen en rollators. U kunt bij ons ook terecht voor badkamer/toilet hulpmiddelen en incontinentie-materiaal. Wij geven standaard 1 jaar garantie op al onze producten.

Voor vragen zijn wij bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op 0485 800814. U kunt ons ook bereiken via de mail op: info@scholten-hulpmiddelen.nl
Advertentienummer: a1382435654