Rollator Inklapbaar Rollator-Double is het kleinst opgeklapt

€ 129,00
Ophalen of Verzenden
218444sinds 17 mei. '21, 13:06
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

De extra klein op te klappen Rollator MultiMotion Double

De MultiMotion Double is een lichtgewicht dubbel opvouwbare rollator. Waardoor het één van de kleinste rollators is om mee te nemen. Met 1 eenvoudige handbeweging is de rollator in de breedte samen te vouwen. Wanneer deze is opgevouwen kan de rollator nog verder worden verkleind door de klemmen aan het frame in te drukken en het frame naar u toe te klappen. Zo heeft u een klein pakketje en past de MultiMotion Double rollator in iedere auto. Het pakket is opgevouwen 85 x 36 x 28 cm.


In hoogte verstelbaar en de zitting

De rollator MultiMotion Double is geschikt voor mensen van 1.60 t/m 185 m. Kortom hij is geschikt voor de meeste mensen. De handgrepen zijn in te stellen tussen 82 en 94 cm. Hij heeft een comfortabele zitting. De zithoogte is 57,5 cm, de zitbreedte is 45 cm. De gehele rollator is getest en veilig bevonden voor iemand van 113 kg.

Deze aluminium rollator is standaard voorzien van handremmen met een parkeerrem. Dankzij zijn semi zachte PU wielen, neemt hij vele trillingen van de ondergrond weg. Als optie kunt u ook voor Softwielen kiezen. Die zijn nog extra zacht en geven de demping van een luchtband, zonder dat hij lek kan.


Meerdere kleuren

De rollator MultiMotion Double is er in het Donkergrijs/Antraciet, Zilver, Wit en Champagne kleur. Zodoende kunt u kiezen voor een rollator die helemaal bij u past.
Advertentienummer: a1383306451