Tachyon Archion® gestructureerde 3 cm glazen cel

€ 3,50
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 2,75
852sinds 13 nov. '23, 19:29
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Tachyon Archion® energie gestructureerde glazen cel.
Energiebereik: ongever 1,40m.

Maat tussen 3,5 en 4,0cm
Elke glazen cel is iets ander omdat ze handgemaakt zijn.
Kleuren worden verstuurd zoals op voorraad.

Ik heb een glazen cel met een pleister op de blauwe plek geplakt en al na een nacht was er bijna niets meer te zien. Erom heen is de blauwe plek wel goed te zien.

(Kijk naar de foto).

Leer Tachyon Archion® energie kennen en voelen wat de energie voor jou of als kado voor een lieve vriend/medemens kan betekenen? Durf te vertrouwen op je intuïtie!

Je kan een cel op een pijnlijke plek plakken of in een verband doen zodat het helingsprocess wordt versneld.

Je kan de cellen gebruiken om je drinkwater, sap of elk ander drankje te energetiseren.
Leg er bijvoorbeeld in een grote kruik met water een cel en het water is naar ongeveer 5 tot 10 minuten geenergetiseerd.

Test het zelf: neem twee dezelfde glazen en vul ze met water. In een glas doe je een cel. In het andere niets. Maar zet de glazen tenminste 5m van elkar neer.
Proef naar 5 minuten de smaak van het water en naar 10 minuten.
Proef je een verschil?

Gebruik van de cel: op bepaalde delen van het lichaam of tijdens meditatie of ontspanning op het voorhoofd- of kroonchakra legen onder het drinkbakje van je huisdier in een waterglas, in je cosmeticpotjes, in je koffiezet apparaat op het flesje van het massageolie plakken, in de vaas of in de plantenpot stoppen om je planten iets goeds te doen ;-) enzv.

Of draag er altijd een op zak ...... Je kan met de cellen echt alles maken wat je maar wilt en kan bedenken. Draag een cel bijvoorbeeld in een zakje om je nek en ervaar de helende en beschermende werking van Tachyon Archion® energie in je aura.

Tachyon Archion® frequentie is liefdevol, helend, harmoniserend en vooral neutraal. Zij versterkt het zelfgenezende systeem van het lichaam.wanneer een orgaan uit evenwicht raakt, is het voldoen de om het contact met de oorspronkelijke blauwdruk te herstellen, zodat de nodige correctie wordt uitgevoerd die tot een hogere orde leidt. Tevens komt de persoon in contact met de blokkades, zodat ook aan de oorzaak gewerkt kan worden. (Het proces kan gepaard gaan met emotionele en/of fysieke ontgifting).

Contact met Tachyon Archion® energie leidt over het algemeen tot orde, heling, verjonging en hogere ontwikkeling. Bij veel ziekten zijn er prachtige resultaten: blokkades verdwijnen, je herstelt sneller na een operatie, van chronische vermoeidheid en van ontstekingen.

Tachyon Archion® producten zijn niet bedoeld ter vervanging van een medische behandeling door een arts of een geneeskundige. Ze zijn vrij van bijverschijnselen, werken uitsluitend levensbevorderend en laten zich met alle genezingsprocessen combineren.

Kijk ook naar mijn andere advertenties.

Trefwoorden: tachyon produkten , reiki , gezondheid , kado,
Advertentienummer: m2046252528