Tachyon Archion® energie converter

€ 399,00
Ophalen
1075sinds 27 nov. '23, 08:10
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

In deze converter kan je je eigen energie producten structureren. Leg gewoon voorwerp(en) van natuurlijke materialen voor een bepaalde tijd in de converter.
(Inclusief handleiding).

Op foto 2 tot 8 kan je echte vruchten zien die in een glazen fruitschaal liegen en deels al meer dan 10 jaar oud zijn.
Op foto 7 en 8 zie een stukje appel die op de foto al meer als 3 weken oud was. Normaal zal die al lang rot zijn.
De energie werkt dus heel goed.
Op foto 5 zie je links een appel en rechts een mandarijn liggen die toen ca. 4 - 5 Maanden in de fruitschaal lagen. Inmiddels ligt alles meer als 7 jaar in de fruitschaal. ;-)
De zwarte fruitschaal stond met de achterkant een nacht tegen de buitenkant van de converter aan.

Elk converter wordt handmatig, met liefde en zorg gemaakt. In de converter zijn natuurlijke materialen in een bepaalde verhouding verwerkt: bergkristal van hoge zuivere kwaliteit (99,9% zuiver siliciumoxide, staat bekend als ontvanger en zender van energie dat uit de kosmos komt. Het neemt storende energieën op, waardoor rust en harmonie ontstaat) en een geleidend materiaal.

De converter werkt zonder aansluiting op elektra, zonder magneten of metalen.

Standaard converter zoals op de foto:
binnenmaat : lengte 25 cm, breedte 18,5 cm, hoogte 24 cm.
Buitenmaat: lengte 34,5cm, breedte 28 cm, hoogte 26 cm
ongeveer 14 kg zwaar.

Omschrijving werking gestructureerde producten:
producten die in de converter worden gestructureerd werken als antenne voor de oerstof (arché) energie die door elk levende materie kan gebruikt worden om helende processen in gang te zetten.
Na inmiddels meer als 15 jaar proefnemingen gedaan te hebben op producten die gestructureerd zijn in de converter kunnen wij vaststellen dat de energie liefdevol, helend, harmoniserend en neutraal is. Heel soms, alleen in het begin, kan de energie als te sterk worden ervaren, maar dat verandert zodra het lichaam verbinding heeft gemaakt en in balans komt. De energie wordt in het algemeen ervaren als energiek en helend.
Pijn verdwijnt sneller, wonden helen sneller. Mensen voelen zich beter geaard. De energie werkt bewustmakend, harmoniserend en heel ontspannend. Ze helpt bij het contact maken met blokkades en werkt harmoniserend of reinigend ook ivm elektrosmog of geopatische velden. Sommigen ervaren de energie als opvullend waar leegte is en een beter contact tot het zelf.

Er kunnen alle natuurlijke materialen in de converter gestructureerd worden.
Sommigen, die ook als therapeut werken, hebben medicijnen in de converter gelegd en ervaren dat die beter worden verdragen. Boviswaarde van water of voeding, die op gestructureerd materiaal worden gelegd, verhogen en voeding blijft langer houdbaar.

Omschrijving van het product: het is een apparaat dat in overeenstemming met bepaalde biofysische en kwantumfysische wetten is geconstrueerd. Op deze manier kunnen natuurlijke materialen een trilling ontvangen, die onder andere kan re-polariseren, elektrische velden en organische energiestromen kan bevorderen. Na het proces van het laden (stuctureren) hebben deze materialen de kwaliteit van een antenne, en zullen onuitputtelijk energie aantrekken en uitstralen.


Verzenden kan alleen op eigen risoko.
Advertentienummer: m2051641566