Tachyon Archion® gestructureerde kristal glazen bol 10cm

€ 109,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 6,50
603sinds 27 nov. '23, 08:13
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Voorlopig laatste kristal bol van 10 cm.
Tachyon Archion® energie gestructureerde kristal glazen bol. Kristal glazen bol 10 cm doorsnee
inclusief gestructureerd standaard zoals op voorraad.

De bol kan onder andere gebruikt worden voor het: energetiseren van een flat van ca. 120 M²
harmoniseren / optimaliseren van je woonomgeving
neutraliseren van electrosmog / stralingsbelasting.

Het belangrijkst voor mij is, dat de gebruiker in contact komt met zijn eigen blokkades, zodat ook aan de oorzaak gewerkt kan worden. (Het proces kan gepaard gaan met emotionele en/of fysieke ontgifting). En Tachyon Archion® frequentie is liefdevol, helend, harmoniserend en vooral neutraal. Zij versterkt het zelfgenezende systeem van het lichaam en bevordert bewust-zijn.

De Tachyon Archion® energie huisbol brengt over het algemeen rust en zachtheid in de beslommeringen van elke dag en werkt op een diep psychisch niveau: hij helpt bij het inzien, integreren en loslaten van oude thema's en patronen en ondersteunt het gronden, bundelen en terugkom en bij jezelf. Zij versterkt het zelfgenezend systeem van het lichaam.

-----------------------------------------
Ervaring van gebruiker:
Ik heb het zojuist opgehaald. Hij werkt echt rustgevend. Ik heb er een tijdje mee in mijn handen gezeten. Werkt kalmerend. Heel erg bedankt. Ik ben weer wat ouderwets rustig. Net zoals in het voor -wifi tijdpperk.
Ik wil er nog 1 kopen. De vorige staat op de grond bij mijn bed in een laag glazen schaaltje. Het is nu zacht in mijn slaapkamer. Duidelijk verschil met de huiskamer. Ik ben extreem stralingsgevoelig.
-------------------------------------------------------------------------------------.
Hey brigitte toen ik de bol uitgepakt had overviel mij zo n vreugde kinderlijk blij werd ik ervan ik heb haar in de cirkel van mijn edelstenen geplaatst hetgeen zeer liefdevol aanvoelt voor de bol de stenen en voor mij en mn teckeltje daar viel ik s avonds in slaap op de bank en sliep heel diep heerlijk gewoon ook zag ik kleuren diep blauw om mijn vingertoppen toen ik de bol vast hield en er in keek prachtige kleur nu is mijn interesse helemaal gewekt .........
Lieve groet noor
--------------------------------------------------------------------------------------.
Tachyon archion® producten zijn niet bedoeld ter vervanging van een medische behandeling door een arts of een geneeskundige. Ze zijn vrij van bijverschijnsel en, werken uitsluitend levensbevorderend en laten zich met alle genezingsprocessen combineren.

Let op: de bol werkt als een lens of vergrootglas. Niet aan directe zonnestraling blootstellen.

Verzenden via DHL inclusief veilige verpakking 6,50 euro.

Kijk ook naar mijn andere advertenties.
Advertentienummer: m2051642152