Tachyon Archion® chakra set - kristal bollen

€ 89,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 6,50
711sinds 30 nov. '23, 14:11
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Ipv. 118,00 euro voor 89,00n euro.
Tachyon Archion® gestructureerde chakra-set van kristal glazen bollen: een waardevolle ondersteuning bij het in balans brengen van je chakras en het verhogen van je bewuste zijn.

Cadeau set:
7 kristal glazen bollen in de kleuren van de chakras - handgemaakt
doorsnee per bol 30 mm.
Cadeaubox: 170x100x45 mm

De eigenlijke kracht ervan valt het best te ervaren als je gedurende een half uurtje rustig gaat zitten of liggen, met de bol in de hand, terwijl je je door zijn 'ronde energie' laat ondersteunen. De bol brengt rust en zachtheid in de beslommeringen van elke dag en werkt op een diep psychisch niveau. Ze helpt bij het inzien, integreren en loslaten van oude blokkades en patronen en ondersteunt het gronden, bundelen en terugkomen bij jezelf.
Laat je door de kleur van het kristal glazen bolletje tijdens je meditatie ondersteunen.

Wrijf je handen aan elkaar om je handchakras te openen. Richt je aandacht op het chakra met die je wil werken en laat het bolletje met de kleur die bij het chakra past in je handpalm rusten. Laat de energie van het bolletje door je heen gaan terwijl je rustig op de bank zit of ligt.


Tachyon Archion® energie is liefdevol, helend, harmoniserend en neutraal. Zij laat elk mens zijn eigen weg naar een hogere bewustwording gaan en werkt hierbij steunend.

Rood de kleur van het eerste chakra, het wortel-chakra:

Het chakra dat ons met moeder aarde verbindt. Hier staan je basisbehoeften centraal.
Het gaat om geworteld zijn en om het lichaamsbewustzijn. Rood is actieve kleur. Het is de kleur van het bloed. Rood symboliseert levensenergie en levenslust maar kan ook op agressie duiden. Rood staat voor hartstocht en emotioneel vuur. Vuur verwarmt maar kan ook vernietigen. Een voorliefde voor rood kan erop wijzen dat er een sterke wilskracht is, een transformatie of het verlangen om op te vallen.
Rood brengt het individu terug bij het ik-gevoel (niet te vergelijken van het EGO-gevoel).
Het eerste chakra verlangt dat men meer op zichzelf gericht moet zijn.


Oranje de kleur van het tweede chakra, het sacraal-chakra. Dit chakra is het meest belast.

Centrale thema’s zijn: Gedachten, gedragspatronen, activiteiten, vormen en seksualiteit staat hier centraal.
Wanneer het sacraal-chakra in balans is, verloopt je leven soepel. Je accepteert veranderingen en kunt je daar goed aan aanpassen. Het geven en nemen binnen relaties is in balans. Je kunt geven, zonder daarbij jouw eigen behoeften opzij te schuiven. Je bent vitaal, gevoelig (positief!) en creatief. Je kunt jouw gevoelens gemakkelijk uiten en hebt zelfvertrouwen. Ook jouw seksualiteit (niet zozeer de drang om je voort te planten) en seksleven zijn in balans.
Wanneer je te veel energie hebt in het sacraal-chakra is eigenlijk niets goed genoeg. Je wilt altijd maar meer. Je kunt manipulatief worden op emotioneel en seksueel vlak. Je leven verandert voortdurend. Je hebt de neiging om te emotioneel te zijn en overgevoelig. Het kan zijn dat je verslaafd bent. (aan seks, alcohol, drugs bijvoorbeeld). Je kunt ook moeite hebben met grenzen te trekken en laat je anderen inbreuk maken op jouw privacy.

Geel de kleur van het derde chakra, het zonnevlecht chakra:

Het derde chakra staat hoofdzakelijk voor zelfverantwoordelijkheid.
Ook dit thema wordt vaak onderschat.
Bij velen is dit chakra overactief. Dan ga je anderen veroordelen, bent intolerant of zelfs ongevoelig. Vaak gaat dit samen met vaak boos en/of geïrriteerd zijn. Je kunt niet zo goed omgaan met autoriteit en autoritaire figuren. Je kunt egoïstisch zijn, agressief en moeite hebben met stilzitten.
Maar het kan ook de andere kant op gaan. Dan mis je het vuur en de passie, dus ook vaak geen enthousiasme. Vaak heb je ook geen doorzettingsvermogen en mis je de energie om jouw plannen door te zetten en uit te voeren. Je bent passief en hebt weinig zelfvertrouwen. Mogelijk heb je ook een laag gevoel van eigenwaarde en vind het moeilijk om redelijke grenzen te trekken. Dat laat je vaak over je eigen grenzen heen gaan, waardoor je je machteloos en arm voelt. De kans dat je in een slachtoffer rol valt is erg groot. Je hebt moeite met verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen gezondheid en draagt dit dan over aan anderen.

Groen (en roze) de kleur van het vierde chakra, het hartchakra. Zelfliefde is de bedoeling hiervan, die ons dan de mogelijkheid geeft de liefde uit te dragen.
Het vierde chakra is de brug tussen de eerste drie chakra’s en de bovenste drie chakra’s.
Het duidt op onvoorwaardelijke liefde en mededogen. Is dit chakra in balans, ben je emotioneel in balans en kunt mensen, waarvan je denkt dat ze jou gekwetst hebben, vergeven.
Vaak is dit chakra ook uit balans door een trauma uit het verleden. Dan kun je in afhankelijke relaties zitten. Je neemt problemen over, je gelooft je om alles (volwassene kinderen, partner, huisdieren) uit liefde bemoeien te moeten, waarbij je jezelf vaak gaat verwaarlozen. Je voelt je gemakkelijk gekwetst, kunt moeilijk meevoelen met anderen.
Groen werkt kalmerend en harmoniserend en geeft evenwicht.

Blauw de kleur van het vijfde chakra, het keelchakra. Hier worden alle vormen van expressie naar buiten gebracht.
Het symboliseert creativiteit (kunstenaars, dansers), spreken en innerlijk horen.
Door te veel energie hebben in dit chakra zou de neiging hebben vaak het laatste woord te moeten hebben. Het is moeilijk naar anderen te luisteren. Je praat vaak hard of gaat zelfs schreeuwen.
Als het te weinig energie heeft, ben je misschien verlegen en hebt moeite je te uiten. Je komt dan vaak onzeker op anderen over.

Indigo/paars de kleur van het zesde chakra, het plexus solar chakra Het staat voor helder denkvermogen en intuïtie, die je kan waarnemen als er rust in je hoofd is.
Als je hier te veel energie hebt, kan je vaak last hebben van hoofdpijn. Misschien ben je dan erg intelligent, maar medeleven en compassie ontbreken vaak. Jouw intuïtie wordt vaak compleet negeren of überhaupt niet toegelaten omdat je jouw intuïtie niet vertrouwd. Hierdoor ga je overcompenseren door juist extreem logisch te handelen. Bij te weinig energie zou het kunnen dat je bang bent voor veranderingen. Je gaat nieuwe ideeën en ervaringen het liefst uit de weg.

De kleuren violet/wit/goud zijn de kleuren van het zevende chakra, het kruinchakra. Spirituele bewustwording is het thema van dit chakra.
Het kruinchakra is de poort naar ons bewustzijn en daarmee onze persoonlijke ontwikkeling.
Het duidt op de verbinding met het kosmische, de verlichting en de extase. Het kruin chakra staat voor transformatie. Het is jouw centrum van jouw bewustzijn en het helpt je jou bewust te maken van jezelf en jouw omgeving.

Mijn producten zijn als aanvulling bij je bewustzijnsontwikkeling en op elk bestaande therapie te begrijpen maar vervangen geen bezoek bij je arts als dat noodzakelijk blijkt te zijn.

Wees je bewust van je eigen verantwoording.

Kijk ook naar mijn andere advertenties, ik verkoop nog meer producten!

Trefwoorden: tachyon producten, natuurlijke geneeswijze, kado, cadeau, kerst
Advertentienummer: m2052924254