Tachyon Archion® engelen energie - Swarovski duo

€ 85,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 5,00
881sinds 2 dec. '23, 14:38
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Laat je door de prachtige energie van Tachyon Archion® , de liefdevolle en zachte energie van de engelen en het kleuren spectrum ondersteunen. Dit mooie sieraad helpt je jezelf liefdevol waar te nemen en voor je op te komen.

Swarovski Cosmic ring - doorsnee 30mm.
Swarovski crystal 14mm.
Lusje 925 sterling zilver.
hanger insgeheel ongeveer 50mm.
Exclusief koord.

Engelen zijn lichtwesens, die aan een hoger geestelijke dimensie toebehoren. Ze zijn op het hoogste niveau pure energie. Zij zijn stralend licht. Engelen begeleiden ons op onze weg en inspireren iedereen op een heel aparte en individuelle manier. Met hun liefde schenken zij ons hoop, geven troost en brengen harmonie. Zij laten de liefde stromen door je te accepteren zoals je bent, het zijn je spiegels waarin je mag kijken. Zij weten en zien wie je werkelijk bent. Wees dankbaar voor de lieve engelen op je pad.

De energie werkt hoofdzakelijk op het hartchakra en de hiermee verbondene blokkades. Zij helpt bij het verwerken van blokkades die met eigen liefde/waarde te maken hebben. Ervaar het gevoel van bevrijding en liefdevolle bescherming. Sommigen ervaren het meteen, anderen met der tijd. Iedereen zijn eigen keuze.

Tachyon Archion® energie producten zijn niet bedoeld ter vervanging van een medische behandeling door een arts of een geneeskundige. Ze zijn vrij van bijverschijnselenwerken uitsluitend levensbevorderend en laten zich met alle genezingsprocessen combineren.

Verzenden via DHL brievenbuspakje met track&trace 5,00 euro.

Kijk ook naar mijn andere advertenties.

Trefwoorden: tachyon produkten, reiki, gezondheid. Kado. Sieraden, kerst, sierraad, ketting, engelen
Advertentienummer: m2053714719