Tachyon Archion® gestructureerde kristal bol - 5te chakra

€ 16,50
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 6,50
522sinds 6 dec. '23, 19:02
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Tachyon Archion® energie gestructureerde kristal glazen bol
ongeveer 30mm.

Deze bol is goed te gebruiken tijdens meditatie of gewoon lekker rustig zitten met de aandacht op je keel - 5te chakra.
Voel wat het met je doet.

Het keelchakra is gekoppeld aan je schildklier en het functioneren van je hormoonstelsel. Dit chakra is verbonden met het element ‘ruimte’ en met alle vormen van communicatie, creativiteit en (zelf)expressie. Eerlijk zijn naar jezelf en anderen.

Dichter en filosoof Rumi schreef ooit: "Hoe stiller je wordt, hoe meer je kunt horen."

Een geblokkeerd of zwak keelchakra kan er voor zorgen dat je moeite hebt om jezelf te uiten of voor jezelf op te komen. Angst om verkeerd over te komen of om anderen pijn te doen. Misschien heb je snel een brok in je keel of heb je er moeite mee om puur en eerlijk te zijn tegen jezelf en tegen anderen.

Tachyon Archion® frequentie is liefdevol, helend, harmoniserend en vooral neutraal. Zij versterkt het zelfgenezende systeem van het lichaam.

Contact met de energie leidt tot orde, heling, verjonging en hogere ontwikkeling. Bij veel ziekten zijn er prachtige resultaten: blokkades verdwijnen, je herstelt sneller na een operatie, van chronische vermoeidheid en van ontstekingen.

Tachyon Archion® energie producten zijn niet bedoeld ter vervanging van een medische behandeling door een arts of een geneeskundige. Ze zijn vrij van bijver schijnselen, werken uitsluitend levensbevorderend en laten zich met alle genezingsprocessen combineren.
Advertentienummer: m2055291324