Tachyon Archion gestructureerde energie bol 40mm - paars

€ 19,90
Verzenden
Verzenden voor € 7,50
502sinds 24 feb. '24, 16:34
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Ondersteun je kruin chakra met de Tachyon Archion® energie gestructureerde kristal glazen bol lila.

ongeveer 40mm doorsnee
gewicht ongeveer 80g.

Laat de energie van het bolletje door je heen gaan terwijl je op de bank zit of ligt.
Leg je handen met het bolletje in de hand in je schoot en richt je aandacht op je kroon chakra. Het bevindt zich op de kruin van het hoofd en wordt geassocieerd met kosmisch bewustzijn, transcendente staten, openbaringen, en is een kanaal dat ons verbindt met het hogere, goddelijke "ik".
Misschien voel je (lichte) tintelingen tijdens de meditatie, die ontstaan als jij je erop richt je vertrouwen te versterken door jezelf te baden in een prachtig lilakleurig licht.

Vergeet niet van tevoren je voetchakren te openen en te aarden.
  • Lila versterkt je vertrouwen, activeert je intuïtie en vergroot je psychische talenten. Het is een zachte, vriendelijke kleur die je aanmoedigt om je spirituele bewustzijn te ontwikkelen en je verbinding met het goddelijke te versterken. Lila kan je helpen je te bevrijden van oude patronen en je innerlijke kracht te herwinnen.

Tachyon Archion® energie is liefdevol, helend, harmoniserend en neutraal. Zij laat elk mens zijn eigen weg naar een hogere bewustwoording gaan en werkt hierbij steunend. De energie helpt bij het inzien, integreren en loslaten van oude themas en patronen en ondersteunt het gronden, bundelen en terugkomen bij jezelf.

De eigenlijke kracht ervan valt het best te ervaren als je gedurende een half uurtje rustig gaat zitten of liggen, met de bol in de hand, terwijl je je door zijn 'ronde energie' laat ondersteunen.
De bol brengt rust en zachtheid in de beslommeringen van elke dag en werkt op een diep psychisch niveau.

Kijk ook naar mijn andere advertenties! Ik bied nog meer gestructureerd materiaal aan.

Trefwoorden: natuurlijke geneeswijze, reiki, tachyon produkten, kado,
Advertentienummer: m2084959962