Tachyon Archion® energie - edelsteen waterstaaf

€ 17,50
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 5,00
390sinds 26 feb. '24, 19:36
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Tachyon Archion® gestructureerde edelsteen water energie staaf.

Glas gedeelde 100mm lang
doorsnee glazenbuis 22mm.

Zet de staaf in een glas water (of andere vloiestof) en na ongeveer 10 minuten is het water geenergetiseerd en gevitaliseerd. Als het te sterk is kan het gewoon verdunt worden.

De staaf kan ook in hete (niet kokend) vloeistof zoals bijvoorbeeld in thee of koffie gezet worden en natuurlijk ook in water, sap, melk, bier, wijn of elk andere koude vloeistof.

Edelsteenwater te drinken is een goede manier om je lichaam met voldoende vocht te verzorgen. Water is de bron van leven en is het belangrijkste levensmiddel. Helaas is ons water door de manier van levering bijna niet meer levend, wat ook door Emoto duidelijk gemaakt is door foto opnames.
Water is onmisbaar en speelt een belangrijke rol voor: de nieren, de temperatuurregeling het hart en bloedsomloop als we ons welzijn willen bevorderen, is het belangrijk voldoende water te drinken minstens 1,5 tot 2 liter per dag. Hierbij is de kwaliteit heel belangrijk.

Met de Tachyon Archion ® gestructureerde edelsteen waterstaaf kan je eenvoudig de kwaliteit van je water verbeteren. Het water wordt zachter van smaak en dus makkelijke drinkbaar. De edelsteen staaf kan ook in een karaffe.
Op die manier kan men meer water beleven en aan bijvoorbeeld het huisdier of planten gegeven worden.

Kijk ook naar mijn andere advertenties, ik verkoop nog meer producten!

Trefwoorden: tachyon produkten, natuurlijke geneeswijze, cadeau, kado
Advertentienummer: m2085833567