NR 113: Nederlandse vlag 225x350 cm marineblauw

€ 110,00
790sinds 26 jun. '23, 09:25
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Nederlandse vlag 225x350cm marineblauw
Al onze Nederlandse vlaggen worden geproduceerd van het sterkste materiaal: 160 grams spunpolyester (ook wel scheepdoek/ titan spunpolyester genoemd). De stof wordt per kleur industrieel gekleurd, een diepere kleurechtheid is er niet. De Nederlandse vlag is traditioneel afgewerkt: 3 banen aan elkaar genaaid.
Indien u uit de volgende categoriën 2 of meer stuks bestelt krijgt u korting op deze artikelen:

  • 2 artikelen: 10% korting op beide artikelen
  • 3 artikelen: 20% korting op alle 3 de artikelen.
De korting wordt in het winkelmandje verrekend, u hebt hier geen kortingscode voor nodig.
Dit geldt voor alle Nederlandse wimpels en Nederlandse vlaggen; provinciewimpels en provincievlaggen en regiowimpels en regiovlaggen (dit geldt niet voor de oranje wimpels). Het maakt dus niet uit welke combinatie van artikelen uit deze categoriën u neemt, deze korting geldt op elke combinatie!
Heeft uw buurman, buurvrouw, vader, moeder of goede vriend ook een vlag of wimpel nodig? Wellicht een leuk idee voor een kadootje en u hebt extra korting! U kunt natuurlijk ook voor uzelf 2 of 3 wimpels bestellen zodat u weer een tijdje gegarandeerd bent van een nette wimpel in uw mast!
Op het tabblad “meer informatie” vindt u alle productinformatie van deze vlag.
Formaat vlag
Hier () vindt u een overzicht van de hoogtes van vlaggenmasten en de bijbehorende maat vlag.
Kleur
U kunt kiezen uit de standaard blauwe kleur (de officiële kleur van de Nederlandse vlag, kobaltblauw) of de marineblauwe kleur. Deze keuze is geheel een smaakkwestie, wat vindt u mooi!
Hier vindt u alle Nederlandse vlaggen in het standaard blauw: Nederlandse vlaggen kopen? - Dekker Vlaggen ()
en hier vindt u alle vlaggen in marineblauw: Nederlandse vlaggen kopen? - Dekker Vlaggen ()
Het vlaggenprotocol
Via deze link () vindt u het volledige vlaggenprotocol!

Dekker Vlaggen
Bij Dekker Vlaggen vindt u vlaggenmasten, baniermasten, cameramasten, vlaggen, wimpels, bouwhekdoeken en beurswanden. Wij werken met een klein en betrokken team. Via onze webshop leveren wij zowel aan bedrijven als aan particulieren. Wij leveren vlaggen en wimpels uit voorraad (Nederlandse, provincie- en regiovlaggen), maar produceren ook vlaggen en banieren met uw logo! Met een groot en trouw klantbestand proberen wij iedereen goed te helpen. Zoekt u een mast en wilt u advies? Wij kijken graag via google maps of door middel van foto’s met u mee voor een advies op maat! Op onze website proberen we veel informatie te geven, ook proberen we onze website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te houden. Onze levertijden zijn kort en onze prijsstelling is goed. Neem eens een kijkje op onze website!

Dekker Vlaggen
Van Foreestallee 41
7773DC Hardenberg
Tel: 0523-234712
Mail: info@dekkervlaggen.nl
www.dekkervlaggen.nl

Advertentienummer: a1485138493