NR 17: Nederlandse wimpel 250 cm marineblauw 100% stil

€ 35,10
1902sinds 26 jun. '23, 09:25
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Vindt u een lege vlaggenmast ook zo’n kaal gevoel? Wij hebben een simpele oplossing; hang er een wimpel in! Hierin hebt u diverse keuzes; een regio- of provinciewimpel óf een Nederlandse wimpel! Deze wimpel mag altijd in de mast hangen, hij valt niet onder het vlaggenprotocol! Wij bieden onze Nederlandse wimpels standaard aan in de hoogste kwaliteit; op 160 grams spunpolyester (ook wel scheepsdoek genoemd) en in zeefdruk bedrukking, dus gegarandeerd de mooiste kleuren! Alle wimpels worden rondom dubbel gezoomd met extra sterk garen, en aan de mastzijde zijn ze afgewerkt met stevig mastband.
Indien u uit de volgende categorieën 2 of meer stuks bestelt krijgt u korting op deze artikelen:
  • 2 artikelen: 10% korting op beide artikelen
  • 3 artikelen: 20% korting op alle 3 de artikelen.
De korting wordt in het winkelmandje verrekend, u hebt hier geen kortingscode voor nodig.
Dit geldt voor alle Nederlandse wimpels en Nederlandse vlaggen; provinciewimpels en provincievlaggen en regiowimpels en regiovlaggen (dit geldt niet voor de oranje wimpels). Het maakt dus niet uit welke combinatie van artikelen uit deze categoriën u neemt, deze korting geldt op elke combinatie!
Heeft uw buurman, buurvrouw, vader, moeder of goede vriend ook een vlag of wimpel nodig? Wellicht een leuk idee voor een kadootje en u hebt extra korting! U kunt natuurlijk ook voor uzelf 2 of 3 wimpels bestellen zodat u weer een tijdje gegarandeerd bent van een nette wimpel in uw mast!
Op het tabblad “meer informatie” vindt u alle productinformatie van deze wimpel.
De oorsprong van de Nederlandse wimpel
De Nederlandse wimpel wordt ook wel een welkomswimpel, ontvangst wimpel of decoratie wimpel genoemd. De herkenbare rood-wit-blauwe wimpel hangt in veel masten in Nederland triomfantelijk te wapperen. Alleen in ons land is dit zo populair. Deze traditie kent zijn oorsprong vlak na de Franse bezetting aan het begin van het Koninkrijk der Nederlanden. Het is een uitspatting van Nederlandse trots. De Nederlandse wimpel mag in tegenstelling tot de oranje wimpel het gehele jaar aan de mast hangen. De wimpel is niet gebonden aan regels.
Wij beiden onze Nederlandse wimpels standaard aan in de hoogste kwaliteit; op 160 grams spunpolyester en in zeefdruk bedrukking, dus gegarandeerd de mooiste kleuren!
Met of zonder stokje
Omdat het in Nederland steeds vaker en harder waait hebben wij 2 types Nederlandse wimpels. Met stokje: wij gebruiken een kunststof stokje met zachte PVC-doppen, deze wimpel maakt 60-70% minder geluid tegen uw mast dan een wimpel met houten stokje! Maar ook zonder stokje (100% stil, met lus-lus). Deze laatste wimpel maakt dus helemaal geen geluid!
Alle lengtes met stokje: Nederlandse Wimpels - Dekker Vlaggen ()
Alle lengtes zonder stokje: Nederlandse Wimpels - Dekker Vlaggen ()
Kleur
U kunt kiezen uit de standaard blauwe kleur (de officiële kleur van de Nederlandse vlag, kobaltblauw) of de marineblauwe kleur. Omdat deze wimpel niet onder enig protocol valt is de keuze geheel een smaakkwestie, wat vindt u mooi!
Alle lengtes standaard blauw: Nederlandse Wimpels - Dekker Vlaggen ()
Alle lengtes marineblauw: Nederlandse Wimpels - Dekker Vlaggen ()
Staart
En tot slot de staart… Kiest u voor een puntstaart of zwaluwstaart? Wederom geldt: kies wat u mooi vindt. Er zijn geen regels voor.
Alle lengtes puntstaart: Nederlandse Wimpels - Dekker Vlaggen ()
Alle lengtes zwaluwstaart: Nederlandse Wimpels - Dekker Vlaggen ()

Dekker Vlaggen
Bij Dekker Vlaggen vindt u vlaggenmasten, baniermasten, cameramasten, vlaggen, wimpels, bouwhekdoeken en beurswanden. Wij werken met een klein en betrokken team. Via onze webshop leveren wij zowel aan bedrijven als aan particulieren. Wij leveren vlaggen en wimpels uit voorraad (Nederlandse, provincie- en regiovlaggen), maar produceren ook vlaggen en banieren met uw logo! Met een groot en trouw klantbestand proberen wij iedereen goed te helpen. Zoekt u een mast en wilt u advies? Wij kijken graag via google maps of door middel van foto’s met u mee voor een advies op maat! Op onze website proberen we veel informatie te geven, ook proberen we onze website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te houden. Onze levertijden zijn kort en onze prijsstelling is goed. Neem eens een kijkje op onze website!

Dekker Vlaggen
Van Foreestallee 41
7773DC Hardenberg
Tel: 0523-234712
Mail: info@dekkervlaggen.nl
www.dekkervlaggen.nl

Advertentienummer: a1485138496