3M Scott Safety Vision RFF1000 volgelaatsmasker nieuw

€ 99,95
Ophalen of Verzenden
1112sinds 14 okt. '22, 09:27
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Op=Op

Het 3M Scott Safety Vision RFF1000 gezichtsmasker beschikt over optisch perfect zicht, een spraakmembraan, LSR siliconen gelaatsafdichting, een uniek semi-sferisch vizierontwerp dat onbeperkt zicht biedt, een 5-punts verstelbaar rubberen harnas, een standaard 40 mm schroefdraad voorfilterfitting met snel voorgevormde gespen en een TPE-binnenmasker met 2 inhalatieventielen.
Belangrijkste kenmerken:
  • 98% normaal gezichtsveld
  • Hard coat oplosmiddel en krasbestendig vizier
  • LSR siliconen gelaatsafdichting

Het vloeibare siliconenrubber (LSR) dat in de gelaatsafdichting is gegoten, zorgt snel voor een efficiënte en comfortabele pasvorm en biedt een zeer flexibele afdichting waardoor het gemakkelijk te dragen is. Duurzaam dan de conventionele siliconen, de LSR is hypoallergeen om huidreacties te voorkomen. Het binnenmasker is een essentieel onderdeel van het Vision-luchtstroombeheersysteem en om beslaan te voorkomen, wordt de ingeademde lucht naar het vizier geleid en via het uitademventiel de uitgeademde lucht geleid. Om reflecterende schittering aan de binnenkant van het vizier te voorkomen, is de Vision RFF1000 gegoten in een niet-dermatitische TPE aangevuld met een matte afwerking.
Om het afdichtingsgebied gemiddeld op de grootste populatie gezichten te maximaliseren, is de vorm van de gelaatsafdichting zodanig dat het de drukpunten minimaliseert. Het gelaatsstuk is gegoten in polycarbonaat en het vizier is hard gecoat om krasbestendigheid en uitstekend oplosmiddel te bieden.
bestel gelijk in onze webshop HOFSTRA - TIJNJE

of kom langs in onze winkel in Tijnje ( Breewei 32)
Open op : dinsdag en vrijdag van 9.00 uur tot 16.30 uur
zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

bel voor meer info 06-55936867 of kijk in onze webshop HOFSTRA TIJNJE


Kijk voor veel meer leuke aanbiedingen in onze webshop

Hofstra - Tijnje

de prijzen zijn inclusief btw , verzending is mogelijk , kijk voor de actuele verzendkosten in onze webshop Hofstra Tijnje

adres van onze winkel : Breewei 32
8406 EE Tijnje
Open op : dindsdag en vrijdag van 9.00 uur tot 16.30 uur
zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

pinnen is bij ons mogelijk!

Al onze advertenties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen
Advertentienummer: m1897379887
Populaire zoektermen