Afkortzaag 1900W – 254mm | Radiaal kap- en verstekzaag met

€ 142,95
Verzenden
16226270sinds 9 mei. '23, 11:38
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MerkVONROC

Beschrijving

Afkortzaag 1900W – 254mm | Radiaal kap- en verstekzaag met laser
Deze afkortzaag isvoorzien van alle belangrijke specs en features die je in een afkortzaag zoekt. Hij heeftveel zaagkracht in combinatie met degelijkheid en precisie. Deze afkortzaag is voor deze prijs een echte buitenkans. Erg fijn is dat dezezaagvoorzien is van een laser, zodat je exact ziet waar je zaagsnede komt. Dit helpt je om precies en accuraat te zagen.  

Enorme zaagcapaciteit
De afkortzaag is voorzien van verstelbare tafelverbreders. Het grote voordeel hiervan is dat je ook lange werkstukken veilig en netjes op maat kunt zagen. Dankzij de enorme zaagcapaciteit kun je hout zagen van wel 70 x 310mm. Deze capaciteit wordt behaald door de extra lange trekfunctionaliteit. Dankzij de dubbele gelagerde geleiderails kun je namelijk makkelijk en accuraat brede planken zagen.

Krachtig vermogen
Deze zaagmachine is met zijn vermogen van 1900W en met een toerental van maar liefst 5000 omwentelingen per minuut een echte krachtpatser. Jij hoeft dat niet te zijn. Het gewicht van 12.5kg valt best mee. De zaagmachine is eenvoudig te vervoeren doordat hij voorzien is van een handvat en een speciale transportmodus.

Vooraf ingestelde verstekhoeken én traploos instelbare hoeken
Alle hoeken die je wilt zagen kunnen zonder extra gereedschap traploos worden ingesteld. Maar je kunt ook gebruik maken van de vooraf-ingestelde verstekhoeken op de afkortzaag. Hoeken van 0°, 15°, 22,5°, 30° en 45° kan je hiermee snel en nauwkeurig instellen. Ook de zaagbladen zijn eenvoudig te verwisselen dankzij de asvergrendeling.

Wat ga jij zagen? Laminaat, parket of dikke balken?
Deze VONROC afkortzaag kun je gebruiken voor het maken van afkort – en versteksneden in hardhout, zachthout, spaanplaat en vezelplaat. Bijvoorbeeld voor het op maat zagen van laminaat en parket. Deze afkortzaag is ook heel geschikt voor het zagen van dikke balken. Bijvoorbeeld als je een skelet voor een gebouw of schuur bouwt. Dankzij de aanwezige lengtestop kun je zonder af te tekenen heel eenvoudig planken op dezelfde lengte afzagen en de diepteregeling zorgt ervoor dat je werkstukken op dezelfde diepte inzaagt. Handig als je bijvoorbeeld een inkeping wilt maken voor een houtverbinding. Dankzij het meegeleverde 254 mm 60-tands zaagblad kun je direct aan de gang. Dit zaagblad is het optimum tussen snel en fijn zagen.

Vertrouw op de precisie van jouw gereedschap
Keer op keer, plank na plank en balk na balk, steeds weer dezelfde uitstekende precisie. Jij wilt vertrouwen op je gereedschap. Dat kan met deze afkortzaag. De robuuste constructie van aluminium staat garant voor duurzaamheid en accuraatheid.

VONROC hecht grote waarde aan jouw veiligheid
De elektrische motorrem zorgt voor extra veiligheid. Bij het loslaten van de aan/uit knop staat het zaagblad snel stil. Dit is naast de aanwezige beschermkap een extra hulpmiddel om jouw veiligheid te waarborgen. De werkstukklem kan ter ondersteuning aan de linker- en aan de rechterkant worden geplaatst. Het werkstuk ligt dus altijd goed en stevig vast. Standaard wordt er een stofzak meegeleverd, maar het is ook mogelijk om de zaag aan te sluiten op een (bouw-) stofzuiger. Dit geeft je beter zicht op de zaaglijnen, minder rommel en een veiligere werkplek.

Wat zit er in de verpakking?
De MS506AC wordt geleverd in een bruine kartonnen doos zonder full colour opdruk. In het pakket vindt je ook een VONROC Membercard.


Inhoud

 • 1x Afkortzaag MS506AC 
 • 1x Zaagblad TCT/HW 254 x 30 x 2.8/1.6 mm 60T (gemonteerd op de machine) 
 • 1x Stofopvangzak 
 • 1x Inbussleutel (voor wisselen van zaagblad) 
 • 2x Tafelextensies (gemonteerd op de machine) 
 • 1x Werkstukklem


Over VONROC
Met de juiste tools is alles mogelijk. VONROC maakt elke klus mooier, eenvoudiger, leuker en betaalbaarder. Dat komt door onze unieke aanpak. We produceren zelf, leveren rechtstreeks en doen alles zo groen mogelijk. Op deze manier bouwen we samen aan een betere wereld

Levering
Direct als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een e-mail die je bestelling bevestigd. Je kan via de track & trace link de voortgang van je bestelling volgen. Je bestelling wordt doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen door ons magazijn meegegeven aan de pakketdienst en de daaropvolgende dag verstuurd naar het afleveradres.

Bepaal zelf wanneer je pakket wordt bezorgd middels de Predict service van DPD. Ontvang de dag voor je bezorging een sms of e-mail met daarin het tijdvak van de bezorging, op 1 uur nauwkeurig. Zo hoef je nooit meer thuis te wachten op de bezorger!

Betaling
Je kan bij het plaatsen van een bestelling gebruik maken van de volgende betaalmogelijkheden:
 • iDEAL
 • PayPal
 • Internationale Overboeking
 • Klarna
 • Creditcard

Na betaling ontvang je een bevestiging van je bestelling en houden we je op de hoogte wanneer we jouw product zullen leveren!
Advertentienummer: a1480090297