Thermisch gemodificeerd Ayous/Frake gevelbekleding en meer

Zie omschrijving
Ophalen
35613sinds 14 aug. '23, 14:05
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypePlank
Lengte300 cm of meer
DikteMinder dan 25 mm

Beschrijving

Bent u op zoek naar gevelbekleding uitgevoerd in thermisch gemodificeerd hout zoals Ayous, Frake, Vuren of Grenen, dan bent u bij Houthandel Bunnik in leusden aan het juiste adres! Houthandel Bunnik is gespecialiseerd in massief houten gevelbekleding op maat. In thermisch gemodificeerd hout is Ayous een houtsoort die erg veelzijdig en populair is en waarin vele typen gevelbekleding door ons wordt gemaakt.

Enkele voorbeelden van profileringen zijn: Blokprofielen
Rhombusprofielen
Rabatdelen: Zweeds, overhangend en halfhout
Channelsiding
Boards & Batten
Open gevelbekleding in verschillende breedtes
Lamellen
Volledig maatwerk

Het thermisch gemodificeerd Ayous van Houthandel Bunnik valt in duurzaamheidsklasse 1 (volgens attest) en is altijd van de hoogst beschikbare kwaliteitssortering, wij doen daarin geen consessies. Wij maken geen gebruik van de lagere en goedkopere beschikbare exportsorteringen in de markt. Ons Ayous is met name beschikbaar in lange lengte specificaties, 3,05m/3,65m/5,05m/5,55m/6,05m Ook voor andere duurzame houtsoorten zoals Western red cedar, Siberisch Lariks, Douglas, Eiken, Kastanje en Thermisch gemodificeerd loof en naaldhout.

Houthandel Bunnik is sterk in maatwerk, en is zowel FSC als PEFC gecertificeerd.

Neemt u ook eens een kijkje op onze website, Facebook, Instagram, Pinterest. Wij zijn u graag van dienst. Houthandel Bunnik Leusden, familiebedrijf sinds 1900
Advertentienummer: m2011019961