Gratis Verzending - Rampamoer M6 x 25 mm (zakje 20 stuks)

€ 15,25
Ophalen of Verzenden
935sinds 19 sep. '23, 19:50
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Deze rampamoer met metrische maat M6 kunt je gebruiken voor het makkelijk monteren van meubelpoten. Een rampamoer is een inschroefmoer en wordt gebruikt om in hout metrische bevestigingen te verkrijgen. Aan één kant heeft de rampamoer een uitsparing voor een imbus. Een rampamoer is speciaal bedoeld om in houten balken te gebruiken, vooral daar waar de verbinding verborgen moet blijven. Om de rampamoer in het hout te krijgen, is voorboren gewenst. Om er zeker van te zijn dat ze niet gaan verschuiven, kunt je ze aan de buitenkant insmeren met bruislijm voordat je ze in het hout schroeft.

  • De rampamoer meet H 2,5 x B 1 x D 1 cm
  • Gemaakt van messing
  • De vorm is rond
  • Makkelijke bevestiging d.m.v. m6 draadeind
  • De prijs is per zakje van 20 stuks
Maten en gewicht

De hoogte van deze messing rampa moer is 2,5 cm (25 mm) en de diameter is 1 cm (10 mm). Bij rampamoeren is het altijd nodig om voor te boren. Je dient bij de M6 rampamoer een scherpe houtboor met een diameter van 8 mm te gebruiken.

Montage

Deze rampamoer heeft een M6 draadeind voor een zeer eenvoudige bevestiging onder jouw meubels.Ook voor maatwerk of wil je de poten liever in een andere RAL kleur dan kunnen we dit ook voor je verzorgen. Vaak al binnen 2 tot 3 weken op maat voor je gemaakt of gecoat.

Wij zijn dé Online Specialist
+ 5000 kopersbeoordelingen 9.3 gemiddeld
+ Snelle & gratis verzending
+ Aankoopbescherming tot € 2500,- (Trusted Shops)
+ De beste prijs/kwaliteit
+ Goed en duurzaam verpakt

Voor meer informatie kun je ons bezoeken in Sprang-Capelle of ons telefonisch bereiken op 085 - 130 22 75. Je kunt ook een e-mail sturen naar klantenservice@meubelpootjes.nl of stel je vraag via Marktplaats, deze zullen wij dan binnen 24 uur beantwoorden.
Advertentienummer: a1492748317