Distributiebak Transportbak Stapelbak met Deksel

Zie omschrijving
23334422sinds 20 mar. '18, 16:36
Deel via
of

Kenmerken

LengteMinder dan 50 cm
ConditieNieuw
HoogteMinder dan 35 cm
BreedteMinder dan 40 cm

Beschrijving

Duurzame, kunststof distributiebakken van hoogwaardige, industriële kwaliteit geschikt voor oa. retail en warehousing. gemaakt van stevig polypropyleen.

Deze stapelbare en nestbare distributiebakken voldoen aan de euronorm afmetingen en zijn in lege toestand nestbaar wat meer dan 60% ruimtebesparing op kan leveren tijdens transport en (ongebruikte) opslag. Voorzien van een tweedelig, scharnierend krokodil deksel wat voor een perfecte afsluiting zorgt. Met gesloten deksel zijn deze distributiebakken tevens stabiel stapelbaar.

Specificaties

Inhoud: ca. 16 liter
Lengte: 400 mm
Breedte: 300 mm
Hoogte: 200 mm


  • Nestbaar en stapelbaar
  • Gesloten bodem, wanden
  • Voorzien van ergonomische handgrepen
  • Goed bestand tegen chemische oplosmiddelen, basen en zuren
  • Volledig recylebaar (recyclingcode 05) en daardoor een duurzaam alternatief voor bijvoorbeeld kartonnen dozen

Direct uit voorraad leverbaar. Afhalen of verzenden.

Bekijk deze en al onze overige nieuwe en gebruikte kunststof bakken en kratten op onze website en bestel direct in onze webshop of neem contact op met en van onze medewerkers voor oplossingen op maat. U bent tevens in de gelegenheid om al onze bakken en kratten eerst te komen bezichtigen in onze showroom op ons hoofdkantoor te Oss.

Begra Magazijninrichting BV - Alles voor uw Magazijn

Bij Begra Magazijninrichting BV kunt u terecht voor alle soorten oplossingen voor uw magazijn, DC of werkplaats. Ons assortiment strekt zich uit van nieuwe en gebruikte magazijnstellingen, interne transportmiddelen en magazijnbenodigdheden inclusief de daarbij horende service of algemeen deskundig advies. U kunt rekenen op betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Daarbij staan we voor:
  • 18.000 m2 voorraad nieuwe en gebruikte stellingen
  • 1.500 m2 showroom met de meest uiteenlopende opslag- en transportmiddelen
  • Direct bestellen in onze webshop
  • Afhalen en verzenden
  • Snelle levering

Ook demontage van, of schadereparaties aan bestaande stellingen behoort tot de mogelijkheden. Alle montagewerkzaamheden en reparaties worden daarbij met grote zorg door gecertificeerde monteurs uitgevoerd. In samenspraak is het eventueel ook nog mogelijk dat we uw bestaande stellingen opkopen.

Nederlands meest complete showroom

Wij nodigen u graag uit om ons assortiment magazijnstellingen, interne transportmiddelen en magazijnbenodigdheden vrijblijvend te komen bezichtigen op ons hoofdkantoor te Oss. In onze uitgebreide showroom staat een breed assortiment aan verschillende opslagsystemen en magazijnbenodigdheden gepresenteerd waarbij onze adviseurs u uitleg geven over de diverse mogelijkheden en passende oplossingen voor uw magazijn of werkplaats. U bent van harte welkom.

Hoofdkantoor Begra Magazijninrichting BV

IJsselstraat 9-13
5347 KG Oss
Nederland

Tel: +31 (0) 85 273 8308

Openingstijden kantoor + showroom: ma-vr 8:00-17:00 & za 8:00-12:00
Advertentienummer: a1173587698