Endoscoop Camera Dual Lens Inspectiecamera 5m kabel – Full H

€ 60,00
Ophalen
37321sinds 20 sep. '22, 21:49
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypeOverige meters

Beschrijving

Eigenschappen & Voordelen
• Hoogwaardige kwaliteit– Onze endoscoop is voorzien van een 4,5-inch Full colour HD IPS-scherm. En met de 1080P beeldschermresolutie zijn zowel de voor- en zijcamera goed voor het vastleggen van hoge kwaliteit afbeeldingen en video-opnames. In combinatie met de 9 verstelbare led lights zorgt de camera ook in donkere ruimtes voor een scherp beeld. Zo ben je altijd verzekerd van een helder gezichtsveld.

• Gebruiksvriendelijk– De dual lens inspectiecamera is direct te gebruiken, zonder dat je software hoeft te downloaden. Via het handige bedieningspaneel is de endoscoop zeer eenvoudig in gebruik. Met slechts 1 druk op de knop ‘M’ wissel je bijvoorbeeld tussen de voor- en zijcamera. En met een cameradiameter van slechts 8mm zijn zelfs de krapste ruimtes gemakkelijk te inspecteren.

• Krachtige batterij en IP68 waterdicht– Het apparaat is uitgerust met een krachtige 2600 mAh batterij, waarmee je tot wel 5 uur draadloos kunt werken. Daarnaast is het apparaat voorzien van een IP68 waterdichte camera, waarmee de endoscoop volledig waterdicht Ideaal toch?

• Inclusief 32 GB MicroSD en accessoires
Onze endoscoop wordt geleverd met alle noodzakelijke accessoires, zoals een spiegel, haak en magneet. Zo is het ook onder lastige omstandigheden mogelijk verschillende werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast is de inspectiecamera voorzien van een 32GB Micro SD kaart voor het opslaan van jouw beeldmateriaal. Wat wil je nog meer?
Advertentienummer: m1888279479