Stoomzuiger / stoomreiniger TE KOOP

€ 525,00
Ophalen of Verzenden
4777sinds 9 okt. '22, 18:29
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

De SL8000 AUTO  in wit slaat niet alleen optisch een goed figuur, maar maakt ook indruk met de grote reinigingskracht. Met maar liefst 4 bar stoomdruk is dit de krachtigste stoomreiniger in zijn klasse. De stoomintensiteit kan worden geregeld naar wens. Bij grondige reiniging wordt 99,99% van alle huishoudelijke bacteriën van harde oppervlakken in huis verwijderd. En met de vele optionele accessoires worden gladde oppervlakken, afzuigkappen, hoeken en kieren perfect schoon. De watertank is afneembaar en kan continu worden bijgevuld.


De continu boiler van deze veelzijdige stoomreiniger zorgt ervoor dat u zonder tussenpozen door kunt werken. Losgekomen vuil hoeft u niet op te dweilen van het oppervlak, maar zuigt u tijdens de reiniging moeiteloos en direct weg. Zo heeft u geen last van vervuilde doeken die snel verzadigd raken en het vuil weer uitsmeren over het oppervlak.

Wilt u tijdens de reiniging extra water of schoonmaakmiddel toevoegen voor extra schoonmaakkracht of een frisse geur dan is dat met de SL8000 AUTO stoomzuiger prima mogelijk. Het extra reservoir kunt u vullen met de door u gewenste vloeistof. 

Zeer veelzijdige SL8000 AUTO stoomzuiger
De SL8000 AUTO  is een zeer veelzijdige reinigingsmachine die met veel plezier gebruikt wordt door bedrijven en particulieren. De degelijkheid van de machine maakt het niet alleen bijzonder duurzaam, maar ook er plezierig in gebruik. De toepassingen van de machine lopen zeer uiteen: reinigen van tapijt, gordijnen, reinigen en desinfecteren van allerlei soorten gladde vloeren, dieptereiniging van keukens en sanitair, reinigen van diverse oppervlakken in slagerijen en bakkerijen, vet verwijdering in de horeca en niet te vergeten garagebedrijven voor o.a. het reinigen van autobekleding. Wat u ook wilt reinigen: deze veelzijdige stoomreiniger met zuigfunctie, hij kan het allemaal!

€ 434,- EX BTW
Advertentienummer: m1895720636