Lavor stoomreiniger/stoomzuiger/ 2in1 reiniger/PROFESSIONEEL

€ 1.950,00
Ophalen of Verzenden
1791sinds 9 okt. '22, 19:19
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

GV Etna-R
De GV Etna-R is een echte krachtpatser onder de stoomreinigers. Met een druk van 7 bar wordt de stoom d.m.v. één van de bijgeleverde hulpstuk op de juiste manier ingezet voor een optimaal resultaat.

De continu boiler van deze veelzijdige stoomreiniger zorgt ervoor dat u zonder tussenpozen door kunt werken. Losgekomen vuil hoeft u niet op te dweilen van het oppervlak, maar zuigt u tijdens de reiniging moeiteloos en direct weg. Zo heeft u geen last van vervuilde doeken die snel verzadigd raken en het vuil weer uitsmeren over het oppervlak.

Wilt u tijdens de reiniging extra water of schoonmaakmiddel toevoegen voor extra schoonmaakkracht of een frisse geur dan is dat met de GV Etna-R prima mogelijk. Het extra reservoir kunt u vullen met de door u gewenste vloeistof. De stoomdruk van 7 bar is regelbaar, zodat u gevoelige oppervlakken en stoffen met beleid kunt stomen.

Zeer veelzijdige GV Etna-R
De Gv Etna-R is een zeer veelzijdige reinigingsmachine die met veel plezier gebruikt wordt door bedrijven en particulieren. De degelijkheid van de machine maakt het niet alleen bijzonder duurzaam, maar ook er plezierig in gebruik. De toepassingen van de machine lopen zeer uiteen: reinigen van tapijt, bankstel of gordijnen, reinigen en desinfecteren van allerlei soorten gladde vloeren, dieptereiniging van keukens en sanitair, reinigen van diverse oppervlakken in slagerijen en bakkerijen, vet verwijdering in de horeca en niet te vergeten garagebedrijven voor o.a. het reinigen van autobekleding. Wat u ook wilt reinigen: deze veelzijdige stoomreiniger met zuigfunctie, hij kan het allemaal!

De Gv Etna-R wordt geleverd inclusief de volgende accessoires:

1 x Slang van 4 meter

2 x Verlengstelen

1 x Platte zuigmond

1 x Multifunctionele borstel

2 x Inzet stukken (1 x met rubber strippen en 1 x met geleiders)

1 x Ramen trekker

1 x Sprayer

1 x Kierenzuiger met stoomaansluiting voor stoompistool

1 x Stoompistool

1 x Ronde nylon borstel voor stoompistool

1 x Driedelige set borstels (zacht rond – hard rond – en driehoek met aansluitstuk)

1 x Demper

3 x Halronde borstel voor plintenzuiger en meer !!


€ 1611,50,- EX BTW
Advertentienummer: m1895740722