Luxe roldeuren tegen fabrieksprijzen!!! roldeur garagedeur

Zie omschrijving
126768339sinds 2 jul. '09, 16:14
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

DeltaDoors Roldeuren

Roldeuren zijn deuren, die zich boven de opening oprollen op een as. Alle roldeuren worden op maat geproduceerd en zijn van het topmerk Heroal. De roldeuren worden voorzien van robuuste aluminium looprails, die bekleed zijn met tochtborstels en speciale kunststof strippen om de lamellen te beschermen tegen krassen. De breedte van de looprails is ca. 93 mm.

Aan de onderkant van de roldeur wordt een soepel neopreen rubber gemonteerd om een goede afsluiting op de vloer te krijgen. Als optie kan in ditzelfde onderrubber een speciale onderloopbeveiliging gemonteerd worden, zodat uw deur bij elke dichtgaande beweging optimaal beveiligd is. De lamellen kunnen in diverse standaardkleuren geleverd worden. Standaard worden de roldeuren zonder afdekkap om de rol geleverd, dit is als eventuele optie altijd mogelijk. De Heroal roldeuren zijn standaard altijd elektrisch, middels een 230Volt buismotor met een standaard bedieningkast op-stop-neer. Als optie kan er afstandbediening op gemonteerd worden voor optimaal bedieningsgemak

De Heroal roldeuren worden opgebouwd uit dubbelwandige aluminium lamellen met een werkende hoogte van 75 mm en een totale lameldikte van 20 mm. Om een optimale isolatiewaarde te bereiken worden de lamellen met een hoogwaardig polyurethaanschuim geïnjecteerd.

U kunt offerte met folders aanvragen via onze website.
Advertentienummer: a1000022042