Toilet zonder waterspoeling voor boot, tiny house of camper

€ 650,00
Ophalen of Verzenden
1636sinds 18 nov. '21, 18:59
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeToilet

Beschrijving

Dit nieuwe model is speciaal ontwikkeld voor kleine ruimtes, mooi slank, met urine scheiding waardoor het goed in kleine ruimtes past boot, tiny house, camper of tuinhuis. Zoals alle urine gescheiden droogtoiletten heeft u geen riolering nodig.

ELDERS IS DEZE TOILET 750 euro. HIer 650 euro.

Dankzij de zelfsluitende (!) kleppen zie je niks van de inhoud (zie filmpje onderaan). De bak met deksel, voor het droge afval is eenvoudig te tillen met behulp van een vaste handgreep.
Dankzij de inwendige ventilator ruik je niks! De ventilatie zorgt ervoor dat faeces en papier gedroogd kunnen worden door de inline ventilatie! (Dit zorgt ervoor dat de toiletruimte geen geurtjes heeft en de inhoud droogt en lichter wordt.)
De inhoud van de grote emmer heeft zoveel volume dat het normaal gesproken ca. 1 maand voor 2 a 3 personen mee gaat zonder te legen.
De urine kan op 3 manieren afgevoerd worden; 1) aangesloten op de wastafelafvoer, 2) opvangen in een aparte urine tank, 3) zuiveren met een speciaal grind- of helofytenfilter.
De droge inhoud, kan na een periode van 3-4-5 weken in een gesloten geïsoleerde compostvat 1 jaar composteren en dan veilig gebruikt worden in de tuin, of het kan bij het GFT gevoegd worden.
De levering omvat 1 emmer, de afvalzakken (10 stuks), slang (1,5 meter), en eindkap. Daarnaast gedetailleerde installatie- en onderhoudsinstructie.
Advertentienummer: m1774920312
Overige advertenties van Fedde
Meer van Fedde