Monster Robuuste Platenwagen 1000kg

€ 199,99
Verzenden
Verzenden voor € 1,00
23911sinds 24 mar. '23, 10:49
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Geen gedoe meer met het sjouwen van grote onhandige platen of zware gipsplaten. Net als in de bouwmarkt kun je nu alles op deze handige trolly van Monster Racking meenemen.

De platenwagen is gemaakt van een stevig stalen frame en heeft een laadcapaciteit van maar liefst 1000kg. Perfect voor al je grote panelen, houten platen, gipsplaten, of lange balken. Zonder moeite neem je het op dit karretje mee.

Platenwagen eigenschappen
  • Robuuste platenwagen
  • Sterk stalen frame
  • Laadcapaciteit tot 1000kg bij een gelijkmatig verdeelde lading
  • Hellende bodemplaat zodat de platen er niet afschuiven
  • 4 Stevige wielen - 2 rechte- en 2 zwenkwielen
  • Afmetingen: 119cm (hoogste beugel) x 59cm (breedte) x 111cm (lengte)

Deze trolly is jouw ideale renovatie partner. Moeiteloos neem je grote materialen mee op deze kar. De vier sterke wielen zijn extra groot zodat ze gemakkelijk op het bouwterrein rollen. De twee vaste en twee zwenkwielen zorgen ervoor dat alleen jij bepaalt waar de wagen heen rolt. Daarnaast zorgt de hellende bodemplaat ervoor dat de platen er niet af glijden tijdens het rijden.

Het frame heeft een hoogte van 119cm waar de platen tegenaan leunen. Hierdoor heeft de beugel een ideale hoogte om een kar te duwen of te trekken zonder de rug teveel te belasten.Wij brengen geen verzendkosten in rekening voor de bezorging aan onze klanten in Nederland en Belgie
Advertentienummer: a1474443181