SKYLT Original de ultra matte parketlak voor uw houten vloer

€ 23,60
719875sinds 5 okt. '18, 10:17
Deel via
of

Kenmerken

TypeLak
ConditieNieuw

Beschrijving

Skylt Original parketlak

Skylt Original is een unieke 2 componenten polyurethaanlak. Skylt is een lak welke een nagenoeg onzichtbare, ultramatte laag vormt, die aan de ondergrond een fraaie natuurlijke uitstraling geeft (als onbehandeld) en tegelijkertijd optimaal beschermt tegen slijtage en vlekken. Skylt lak kan worden aangebracht op houtenvloeren, kurkvloeren, meubelen, linoleum, betonlookvloeren en zelfs op de meeste PVC vloeren.


Toepassing Skylt parketlak

Skylt original lak is reukarm, eenvoudig te verwerken, strak vloeiend en niet vergelend. De droge laag is elastisch, taai en slijtvast. Met Skylt lak behandelde oppervlakken kunnen eenvoudig worden gereinigd met Skylt conditioner. Skylt original lak is zo slijtvast en beschermend dat het uitermate geschikt is voor intensief belaste ruimtes zoals: woonruimtes, kantoren, winkels, restaurants en openbare ruimtes.


Droging Skylt parketlak

Skylt original parketlak is in het algemeen beloopbaar na 12 tot 16 uur. Droogtijden gelden bij 20°C en 65 % RLV, normale verwerking en voldoende ventilatie. Onder ongunstiger omstandigheden rekening houden met langere droogtijden.


Rendement Skylt parketlak

Skylt original lak geeft, afhankelijk van de opname door de ondergrond en applicatiemethode, een rendement van ca. 10 tot 12 m2 per liter.


Inhoud Skylt parketlak

Dit product is verkrijgbaar in een verpakking van 0,5 liter, 1 liter en 4 literLet op: de prijs is exclusief BTW


Advertentienummer: a1241620499