Allergoedkoopste Jotun visir oljegrunning klar 3 of 9 liter

€ 55,00
Ophalen of Verzenden
€ 8,00
6057sinds 2 mei. '20, 15:09
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeBeits
Inhoud5 tot 10 liter
KleurOverige kleuren

Beschrijving

Anderen beweren het maar sinds 2018 zijn wij de enige echt goedkoopste van Nederland.

Wij importeren zelf uit Scandinavië en kunnen daardoor superscherpe prijzen voeren. Op internet en ook hier worden verschillende prijzen gevoerd maar niemand komt in de buurt van onze prijzen.


Jotun Visir primer – helderi s een kleurloze primer voor onbehandeld houtwerk buitenshuis. Als u uw houtwerk moet schilderen met Demidekk-houtbescherming, is dit de primer die u nodig heeft. Jotun Visir-olieprimer is een eerste laag voor onbehandeld houtwerk en zorgt voor een goede hechting en extra bescherming tegen weersinvloeden en schimmels. Het wordt aanbevolen om onbehandeld houtwerk te gronden, omdat dit u een beter resultaat en een betere duurzaamheid geeft op het eindresultaat. Visir-olieprimers zijn waterbestendig en van de hoogste kwaliteit.

Een blik van 3 liter Jotun Visir Oljegrunning kost bij ons € 55,00 en dat is exclusief de kosten van verzekerd verzenden.(‘€ 8,00)

Een blik van 9 liter Jotun Visir Oljegrunning kost bij ons € 155,00 en dat is exclusief de kosten van verzekerd verzenden.(‘€ 8,00)

Onwaarschijnlijk maar als de concurrent onder onze prijs gaat laat het ons weten en wij maken de mooiste prijs voor u plus een meldingspresentje bij uw bestelling
Advertentienummer: m1545247950