Remmers Induline GW-310 Beits - Zwart - 2,5 ltr

€ 45,00
Ophalen of Verzenden
€ 0,01
952sinds 29 sep. '21, 18:21
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeBeits
KleurZwart

Beschrijving

Remmers Induline GW-310 is dé beits om uw hout zwart te beitsen / verven. Ideaal voor het zwart verven van douglas hout. Dit product is voor hout zonder bodemcontact.

Toepassing douglas beits/induline Remmers GW-310 UV bestendig: Bescherm uw douglas hout met Remmers GW-310 UV. Deze zwarte lazuur beits is uitermate geschikt om douglashout zwarte te beitsen.
Zo voorkom je vergrijzing van het douglas hout en geeft u het douglashout een diep zwarte kleur. Deze UV bestendige beits is water gedragen. U kunt deze beits zowel spuiten als met de kwast verwerken.

Toepassingen Remmers GW-310 UV

Remmers GW-310 is te gebruiken voor voor douglas hout (buiten) boven het maaiveld

Voor het zwart beitsen van douglas gevelbetimmeringen, douglas schrootjes, schuttingen, pergola's, tuinhuisjes, douglas overkappingen etc.


Eigenschappen Remmers GW-310 UV Beits

Mooie dunne laagopbouw

Deze alles in 1 beits beschermd douglas hout tegen UV-licht

Deze zwarte beits bladdert, scheurt of barst niet

Met blauwzwam wering

Filmconservering tegen micro bacteriële aantasting van de verflaag. Deze aantasting zijn bijvoorbeeld algen en schimmels


Advies en onderhoud U kunt het douglas hout het beste in twee lagen Remmers induline beits zetten. Zo wordt zo lang mogelijk verkleuring tegen gegaan. U kunt de de tweede laag na 2-3 uur aanbrengen. Wanneer het hout extreem aan weersinvloeden onderhevig is dan adviseren wij op nog een 3e laag aan te brengen. Na één nacht droging moet er tussen de lagen door worden geschuurd. De optimale verwerkingstemperatuur is +15-30°C.
Zodra het hout na verloop van tijd lichter wordt kunt u opnieuw een laag Remmers GW310 UV aanbrengen. Dit product is ook geschikt voor het bijwerken van ons zwarte douglas hout.


Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Houtrunner
Kavelingen 51 C
7876 TE
Valthermond
(Naast het terrein van Wever transport)

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: van 09:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag: van 09:00 uur tot 12:00 uur
Zondag: Gesloten

U kunt bij ons ook pinnen, bij bezorging ook mobiele pin mogelijk!
Advertentienummer: m1755233463