Kreidler van Veen penslot achterbrug.

€ 250,00
Ophalen of Verzenden
85710sinds 9 jul. '23, 12:21
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Kreidler van Veen penslot achterbrug (verzwaard type met de dikke massieve 22mm pen) compleet met een nieuw slot en twee sleutels en een origineel neiman afdekplaatje. De pen is opnieuw "glans verzinkt" het schroefdraad is perfect en de achterbrug is kaarsrecht. De achterbrug is gestraald in de 2K epoxy primer gespoten en daarna in twee componenten zwarte aflak afgespoten (originele ral. nr. 9005). De achterbrug is aalstrak gespoten door een proffesionele autospuiter, dus geen prutswerk met een spuitbus waarna de roestbulten er na een paar dagen weer op staan. De kenner weet dat dit veel werk is en wat dit kost.

De achterbrug is het kwestbaarste onderdeel van een Kreidler en deze zijn altijd ernstig aangetast. De achterbrug is zo geconserveerd dat deze niet meer roest en wordt in deze staat zelden te koop aangeboden.

De puristen en de perfectionisten weten dit kwaliteitsniveau te waarderen.

Liefst ophalen, dan kan je zien wat je koopt.

Eet wat gaar is en koop wat klaar is.

Helaas heb ik geen tijd om berichten te beantwoorden met de vraag "wat is uw laagste prijs?" u kunt bieden vanaf 250,- euro.

Voor andere vragen? Vragen! deze beantwoord ik graag. U mag mij altijd "ouderwets" bellen, mijn telefoonnummer is 06-380.33.380
Advertentienummer: m1997593946