Knaap E-Bike RTD | Black | € 2.740,- | Gratis bezorgd

€ 2.740,00
Verzenden
143832sinds 12 jul. '22, 15:13
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Knaap RTD Black Edition nu € 2.740,- gratis bezorgd door heel Nederland*

Knaap E bike kopen? De stoere en robuuste Knaap E Fatbike RTD is een elektrische fatbike van Nederlandse bodem. Deze electrische fiets heeft met zijn, dikke banden, geveerde voorvork, achtervering, mat zwarte uitvoering en dikke aluminium frame een stoere uitstraling en een comfortabele rijligging.

Deze Knaap e bike levert jouw het ultieme gevoel van vrijheid op, want hij heeft een geweldige actieradius van maximaal 140 kilometer. Hierdoor heb je met deze fatbike nooit last van range anxiety (ook wel actieradius-angst genoemd).

Vanwege het trapsysteem, geen uitstoot en de electrisch aangedreven motor is deze fatbike erg duurzaam. Zo leg je op een milieuvriendelijke manier snel grote afstanden af. De bike zelf heeft een gewicht van 30 kg, maar kan een gewicht dragen tot wel 180 kg.

Deze elektrisch aangedreven fiets van Knaap rijdt tot 25 km/u, hierdoor rijd je zonder helm op het fietspad. Een kenteken en WA-verzekering zijn niet nodig. Daarnaast is er geen leeftijdsgrens. Zo kan jij, maar ook jouw kinderen, zonder problemen op deze stoere e fiets rijden.


De grote 21 Ah Samsung lithium-ion accu is binnen 5 à 6 uur weer volledig opgeladen, zodat jij tot 140 kilometer kan rijden, zonder problemen. De accu is eenvoudig uitneembaar, waardoor jij de accu overal kan opladen. Het is net zo eenvoudig als het opladen van een telefoon, namelijk gewoon via het stroomnet.

Met geringe inspanning uw eindbestemming behalen? Geen probleem voor de 250 watt achterwielmotor van Knaap fatbike. Deze motor biedt de mogelijkheid te kiezen uit 5 verschillende trapondersteuningsstanden die eenvoudig in te stellen zijn via het verlichte LCD-display op het stuur en de besturingsknoppen aan de linkerkant. Dit display toont een overzicht van de totaal gereden kilometers. Tevens is het batterijpercentage en de actieradius van de lithium-ion accu makkelijk af te lezen.

De Knaap Bike is voorzien van Tektro hydraulische schijfremmen voor jouw optimale veiligheid. Ook in het donker ben je voor iedereen goed zichtbaar vanwege de LED-verlichting aan de voor- en achterzijde.


*Met uitzondering van de wadden eilanden
Advertentienummer: a1440974041