Accu 24V 15Ah (accutas) Sachs elektrische fiets 20 VH FL

Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
PostNL€ 6,75
  • Track & Trace
  • Veilig en snel
3702sinds 18 okt. '21, 11:57
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Nieuw gereviseerde Sachs fietstas accu met 1 jaar garantie!!!

Deze accu is gereviseerd met lithium batterijcellen voor een verhoogde actieradius en komt met een bijbehorende nieuwe oplader, speciaal geschikt voor deze lithium accu.

Specificaties:
Voltage: 24 Volt
Ampère: 14 Ah
Vermogen: 336 Wh
Merk cellen: LG

Kosten:
- 295 euro voor de accu en bijbehorende nieuwe oplader;
- 245 euro voor de accu en bijbehorende nieuwe oplader, bij inlevering van uw oude accu en lader (u ontvangt dus 50 euro inruilkorting).

Overzicht matchende fietsen
Voor een overzicht van de verschillende fietsen waar deze accu geschikt voor is, zie de lijst onderaan deze advertentie.

Vragen?
Voor al uw vragen over bestelling, verzendkosten, werkproces, techniek, garantie, etc. stuur me een berichtje en dan licht ik het graag toe.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vragen over andere merken / typen accu's?
Heeft u een ander merk / type fietsaccu en heeft dit accupakket een (plotseling) defect? Wellicht valt deze nog te repareren. Neem dan gerust contact met me op.

Bent u opzoek naar een accu met een andere capaciteit of wilt u een extra accu? Ook dan kunt u contact met me opnemen en dan kijk ik wat ik voor u kan betekenen.
Advertentienummer: m1762284508