Giant lafree energy set accu gereviseerd incl nieuwe oplader

Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
PostNL€ 6,75
  • Track & Trace
  • Veilig en snel
52114sinds 10 nov. '21, 10:47
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MerkGiant

Beschrijving

Deze accu is gereviseerd met lithium batterijcellen voor een verhoogde actieradius en komt met een bijbehorende nieuwe oplader, speciaal geschikt voor deze lithium cellen. Door de lithium techniek is de accu aanzienlijk lichter van gewicht en heeft deze een grotere actieradius.

Specificaties:
Voltage: 24-26 Volt
Amperage: 10 Ah
Vermogen: 260 Wh

De accu is getest voor een afstand van 40+ km en is gereed voor direct gebruik.

Kosten:
- 165 euro voor de accu en bijbehorende oplader;
- 125 euro voor de accu en bijbehorende oplader, bij inlevering van uw oude accu en lader (u ontvangt dus 40 euro inruilkorting).

In overleg is het is mogelijk om een nog grotere capaciteit te kiezen.

Overzicht matchende fietsen
Voor een overzicht van de verschillende fietsen waar deze accu geschikt voor is, zie de lijst onderaan deze advertentie.

Vragen?
Voor al uw vragen over bestelling, verzendkosten, werkproces, techniek, garantie, etc. stuur me een berichtje en dan licht ik het graag toe.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vragen over andere merken / typen accu's?
Heeft u een ander merk / type fietsaccu en heeft dit accupakket een (plotseling) defect? Wellicht valt deze nog te repareren. Neem dan gerust contact met me op.

Bent u opzoek naar een accu met een andere capaciteit of wilt u een extra accu? Ook dan kunt u contact met me opnemen en dan kijk ik wat ik voor u kan betekenen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Advertentienummer: m1771441001