Santos Travelmaster 3+ heren 57cm Stone Grey Rohloff riem

Gereserveerd
Ophalen
5448sinds 10 nov. '22, 15:11
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Te koop aangeboden, jong gebruikte Santos Travelmaster 3+, heren 57 cm, kleur Stone Grey.

Afgemonteerd met Rohloff versnellingsnaaf, gecombineerd met Gates Carbondrive Riemaandrijving. Son naafdynamo, Son Edelux koplamp met gekoppeld Son achterlicht. Wielmaat 27,5” met 62mm Schwalbe MotoX banden. Remmen Magura HS33 Hydraulische velgremmen. Santos M10 stuur, Ergon grips met barends, Brooks C17 carved Cambium zadel. Santos Adventure Rack bagagedrager en Santos Twinrack Lowrider.

Nieuwprijs van een Santos met deze configuratie ligt boven € 6500,-.
Fiets is juli 2021 nieuw geleverd door Ride Bike.
Onlangs is bij Ride Bike voor de eerste keer de jaarlijkse onderhoudsbeurt uitgevoerd. De olie in de Rohloff naaf is ook ververst.
Deze fiets verkeerd in een zeer nette staat. Ride Bike geeft de volledige fabrieksgarantie op deze fiets.

Interesse in deze Santos? Neem contact op met Ride Bike voor meer informatie of maak een afspraak om deze fiets te bezichtigen.
Vragen kunnnen ook via Whatsapp op nummer 077 466 2213 gesteld worden. 


Ride Bike is officieel Santos dealer/Santos World Store.

Over de Santos Travelmaster 3+
Santos Travelmaster 3+De Travelmaster 3+ neemt je mee op vakantie, de wereld over, op avontuur. Je belandt op prachtige onverharde paden in Frankrijk, rijdt tussen de rotsen in Noorwegen of pusht je fiets over de glooiende hobbels van een zandweg in Zuid-Amerika. Dagen vol voldoening, met een immens gevoel van vrijheid.
Hij geeft je grip op ruige ondergronden, rolt soepel over elk obstakel en is sterk, sterk als een huis (maar dan op vakantie). Zijn 27,5 inch óf 28 inch wielen met brede velgen maken dat je je zeker voelt op onverhard terrein en veilig rolt tijdens een afdaling op gravel.
Bij thuiskomst verruilt het avontuur zich voor een ritje woon-werk, naar de supermarkt of door de stad. De travelmaster 3+ vormt zich moeiteloos om tot snelle forenzenfiets en onderhoudsarme boodschappen-buddy. Je hoeft niet meer te kiezen, de Travelmaster 3+ is alles in één.

Trefwoorden: vakantiefiets, travelbike, Idworx, koga signature, pinion, riemaandrijving, Avaghon, tout terrain, velotraum, wereldfiets, sterke fiets, duurzame fiets, pilot cycles, velo de ville, pendix, ride bike, meijel, santos store, rohloff, gates, endorphin, nicolai
Advertentienummer: m1908444105