Diverse Giant Trance E+ Modellen, E- MTB, E- ATB, 85Nm, 625W

Zie omschrijving
Ophalen
1892sinds 26 jan. '23, 14:19
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MerkGiant
EigenschappenVering

Beschrijving

Diverse Giant Trance modellen in verschillende maten op voorraad:

Giant Trance X Advanced E+ 1, van € 7799,- nu € 6849,-
Giant Trance X Advanced E+ 2, van  € 6799,- nu € 5949,-
Giant Trance x E+ 2, van € 5699,- nu € 4999,-
Giant Trance X E+ 3, van € 5199,- nu € 4549,-

Voor maten, kleuren en verdere info kijk op onze site.

SNELLER KLIMMEN, LANGERE RONDJES EN MEER SINGLETRACK-PLEZIER OP ELK GEWENST MOMENT. GEEF JEZELF DE VRIJHEID OM JE TRAIL-AVONTUREN VERDER UIT TE BREIDEN MET DEZE KRACHTIGE EN SOEPEL RIJDENDE E-MOUNTAINBIKE.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN: Krachtige ondersteuning: Nieuwe SyncDrive Pro motor met 85 Nm koppel zorgt voor krachtige trapondersteuning, zelfs bij lage snelheden. Smart Assist-technologie zorgt voor soepele automatisch trapondersteuning die onmiddellijk inschakelt wanneer menselijke kracht wordt toegepast, waardoor je betrouwbare prestaties hebt onder alle omstandigheden.
Trail-riding controle:Door de geoptimaliseerde Maestro vering voor 29-inch wielen met 140 mm achter en 150 mm veerweg voor rijd je door ruw terrein met balans en stabiliteit, waardoor je meer momentum hebt voor technische beklimmingen en het vertrouwen om te vliegen op snelle, ruige singletrack-afdalingen.
Aanpasbaar aan het terrein:Met de nieuwe flip chip functie kun je de hoek van de balhoofdbuis en de zitbuis veranderen, samen met de hoogte van de trapas, om het rijgedrag af te stemmen op verschillende trail omstandigheden en individuele rijstijl. Je kunt de lage positie kiezen voor snel, agressief terrein of hoog voor een meer XC-georiënteerde rijpositie.

Kom voor meer info langs in onze winkel te Heteren.
Advertentienummer: m1936746762